KJARNI: Julie Christiansen kursus

14. - 15. januar 2012

Kjarni har foreløbig planlagt 3 kurser med Julie Christiansen i foråret 2012. De ligger på følgende datoer:

  • 14.-15. januar
  • 4.-5. februar
  • 3.-4. marts

Du kan melde dig til det første kursus nu.

Der vil udelukkende blive ene-undervisning med 45 min lørdag og 30 min søndag. Derudover vil der blive holdt teori lørdag aften, og emnet er denne gang: LONGERING. Dette vil foregå i ridehuset hos Dorthe Skadede, Toeltvej 10, Toelt, Fredensborg.

Der vil blive undervist dels hos Dorthe Skadhede og dels på Guldsmedegården. Du bedes ved tilmeldingen oplyse hvilke at stederne du ønsker undervisning. BEMÆRK: Hvis man ikke er opstaldet på Guldsmedegården koster det kr. 50,- ekstra for ridehusleje. Dette betales direkte til Guldsmedegården ved ankomst.

Der vil blive undervist på Guldsmedegården om formiddagen lørdag og søndag og på Toeltvej om eftermiddagene. Aftenteori og fællesspisning på Toeltvej.

Der er plads til max 12 deltagere. Hvis man bliver forhindret i at komme har man som udgangspunkt selv ansvaret for at sælge sin plads videre, men Kjarni vil gerne være behjælpelig med forslag til ryttere, der kunne være interesseret og som i forvejen har meddelt at være interesseret, hvis der kommer afbud.

Spørgsmål vedrørende kurset kan rettes til Britta Hjorth-Larsen på 40783438 eller Dina Rosenberg Asmussen på 22726785 eller email: teamkjarni@hotmail.com.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben KjarniSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Skadhede Gården
Toeltvej 10
3480 Fredensborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Der undervises også på Guldsmedegården, Guldsmedevej 2, 3080 Tikøb.