Kåringsfremvisningskursus på Stald Gavnholt

28. januar - 23. april 2023

Kom og vær med til et spændende kursusforløb for dig der går og tænker på selv at fremvise din hest til kåring i 2023. Forløbet vil strække sig over 4 weekendener på Stald Gavnholt, og som en afslutning vil Agnar være med som coach til Kåring I i Herning, for dem der ønsker det. Der vil være træning på kåringsbanen dagen forinden, og vejledning under både bygnings- og ridebedømmelsen. (Det er ikke et krav at man skal fremvise sin hest til kåringen.)

Undervisningen vil være med Agnar Snorri Stefánsson. Agnar har fremvist omkring 800 heste til kåring, og har været “Årets kåringsrytter” i Danmark utallige gange. Han har vist heste til VM, hvor han har vundet 4 guldmedaljer, og også haft den højeste bedømmelse flere gange ved VM. Agnar brænder for at flere “nye” ryttere skal komme på kåringsbanen, og ønsker derfor at skabe et springbræt for dem der gerne vil prøve selv.

I løbet af de 4 weekender vil der være klassisk rideundervisning lørdag og søndag, men med et ekstra fokus på at forberede dig og din hest bedst muligt frem til kåringen. Der vil være teori med specialister alle weekender, med forskelligt relevant indhold, såsom fodring, hovpleje/smed, guidelines osv.

Fokus til første kursus vil være at gennemgå rytterens målsætning med kåringen og afstemme forventninger i forhold til hestens kapacitet og egenskaber. Alle heste kan kåres, og der er ingen krav i forhold til hestens kapacitet, så længe rytterens forventningerne er realistiske.

Datoer:

  • 28.-29. januar
  • 18.-19. februar
  • 25.-26. marts
  • 22.-23. april
  • Kåring 1 Herning (start/midt maj)

Pris pr/weekend: 2500 kr

Prisen inkluderer:

  • Ene-undervisning lørdag-søndag
  • Opstaldning fredag-søndag (inkl. wrap)
  • Frokost og aftensmad lørdag og frokost søndag

Max 12 deltagere

Ved tilmelding, binder man sig til alle 4 weekender, og der betales et depositum på 5000,- ved tilmelding. De resterende 5000,- vil blive opkrævet inden kursus 3.

Overnatning: birgittes-bed-and-breakfast.dk

Mødested/startsted

Stald Gavnholt
Molleruplundvej 15
8600 Silkeborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil