Gandur: Foredrag "Vinterens fodring"

Onsdag den 5. oktober 2022

15 tilmeldte

Gandur invitere til foredrag om Vinterens fodring. Ved Emma Skov fra Nordic Horse.

Tid og Sted - Onsdag d. 5.10.22 kl. 19.00 – 22.00

”Markant” Ågade 6 7080 Børkop

Foredraget kommer til at omhandle de problematikker man som hesteejer oftest står i når sæsonen skifter fra sommer til efterår og vinter. I netop denne periode oplever mange at der opstår problemer med hesten fordøjelse, luftvejene, energi eller hud, hove og pels.

Vi vil denne aften se på de muligheder der er for at forebygge og afhjælpe disse problematikker og hvordan vi giver vores heste de optimale forhold for at forblive velfungerende gennem foderskift, miljøskift og træning.

Vi vil ydermere se på den optimale fodring af hesten ud fra dens fordøjelsessystem, tarmflora og naturlige spisemønstre.

Emma Skov er foderkonsulent hos Nordic Horse, som er et danskejet firma som udvikler og producerer naturligt foder uden unødige fyldstoffer. Foderet er skræddersyet til de danske jordforhold med rig mulighed for tilpasning til den enkelte hest. De lave udfodringsmængder og høje koncentration af aktive ingredienser, gør at udnyttelsen og optageligheden er helt i top.

Emma tager lidt forskellige produkter med som man kan købe efter foredraget og her står hun naturligvis klar til, at hjælpe og vejlede med at finde det helt rette produkt.

Foredraget er gratis hvis du er medlem af Gandur – for ikke medlemmer er prisen 50,- Begrænset antal pladser – max. 24 personer

Gandur er vært ved kaffe, te og kage

Vi glæder os til at se jer til det første foredrag i rækken denne vinter..

Mvh Stine / Gandurs Bestyrelse.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine MadsenSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Markant
Ågade 6
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil