ASKA: Foredrag med Claus Toftgaard

Fredag den 28. oktober 2022

ASKA inviterer til en hyggelig medlemsaften med et spændende foredrag med Claus Toftgaard.

“Mangler du input til din træning eller har du udfordringer med arbejde til højre eller venstre når du træner, så kan det være vi kan finde nogle svar sammen denne aften” siger Claus. Hvad er en rytteranalyse og hvordan laver man en bevægeanalyse af sin hest, ja alle de vinkler og undersøgelser vil han også komme nærmere ind på.

Claus glæder sig rigtig meget til denne aften og han vil også vende emnet Intrinzen træning og hvorfor han er begyndt at lege så meget med sine heste og alle de heste og ryttere der følger et træningsforløb hos ham.

Claus Toftgaard, der er en af de dygtigste og mest uddannede indenfor sit område, er uddannet både menneske- og heste fysioterapeut. Han har derfor de optimale forudsætninger for at vejlede i træning af både hesten og rytteren samt samspillet mellem rytter og hest. Samtidig er Claus utrolig dygtig til at formidle de grundlæggende fysiologiske principper, der danner basis for den harmoniske ekvipage. Uanset om det er skovtur eller konkurrence.

Er du klar på en hyggelig aften med udfordringer både på det mentale og det fysiske plan, så kom og lær hvordan du kan blive en bedre rytter – til gavn for både dig og din hest.

Forplejning: Der vil være vand/øl/vin og snacks.

Dato: fredag d. 28. oktober kl. 19.00  – 21.30.

Max antal pladser 40. Der oprettes ikke venteliste. Tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads. Husk at give besked til aska.bestyrelse@gmail.com (skriv navn og mailadresse på den person der overtager).

Pris: ekskl. sporti gebyr

ASKA-medlemmer kr. 250
Ikke-ASKA medlemmer kr. 350 - tilmelding åbner først d. 2. oktober kl. 20

Sted: Fjordgades Forenings- og Fritidshus, NJ Fjordsgade 2B, 8000 Aarhus

Bestyrelsen
ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Fjordvejens Forenings- og Fritidshus
N. J. Fjords Gade 2B
8000 Århus C
Danmark Vis på kort Navigér hertil