Heklas Voksenteam sæson 2022/2023

4. november 2022 - 30. juni 2023

Så åbner vi for tilmeldingen til det nystartede voksenteam i Hekla, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup.

Er du over 35 år, har lyst til at dygtiggøre dig som rytter, være åben for nye input og samtidig har lyst til sociale relationer sammen med andre voksne, så er Heklas voksenteam lige noget for dig.

Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 12 på teamet, og tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålene med teamet er at styrke det sociale fællesskab blandt teamets medlemmer og at skabe udvikling hos den enkelte rytter - uanset hvilket niveau man er på. 

Vi har været så heldige, at Katrine Vittrup og Celina Sørensen har sagt ja til at være teamets faste underviser. De er engagerede og dygtige undervisere. Læs mere om dem på Heklas facebookside.

Prisen for forløbet dækker over udgifter til planlagte aktiviteter minus kost. Derfor vil man som deltager selv medbringe mad.

Pris pr. deltager kr. 3.100, som inkluderer:

  • Opstartsweekend (4.-6. November) på Gl. Klitgaard Camping i hytter (der må påregnes at der kommer en lille merudgift til mad til weekenden – aftales efter tilmelding)
  • Overgangsjakke med logo (sponsor Horsepartner)
  • 8 x 40 minutters individuel undervisning af Kathrine og Celina.
  • Socialt arrangement i perioden

Derudover bliver der taget initiativ til at følges til fx stævner eller andre arrangementer. Dette bliver egenbetaling. Som deltager vil du være med til at bestemme, om der skal tages flere initiativer og i så fald hvilke.

En typisk dag med samling og undervisning starter om morgenen med ankomst og fælles morgenmad, som teamlederne sørger for. Undervisningen går i gang og afbrydes af fælles frokost, hvor vi hygger os sammen. Det forventes at I så vidt muligt deltager til samlingerne fra start til slut. Undervisningen vil foregå på Heklas baneanlæg og enkelte gange i lejet ridehal, når årstiden kræver det. 

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være med til at starte Voksenteamet op i Hekla.

Arrangørens kontaktinfo

HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil