Dýrdilmýri/Jörfi: Pinsestævne/Sjællandsmesterskab

27. - 29. maj 2023

Dýrdilmýri/Jörfi byder velkommen til Pinsestævnet/ Sjællandsmesterskabet 2023, der afholdes på Hedelands baneanlæg.

Stævnestart lørdag 27/5. Der rides indledende klasser lørdag den 27/5 og søndag den 28/5.
Finaler rides søndage eller mandag.

Reglement
Der rides efter FEIF Rules and Regulations 2023 samt "Regler for stævneridning i Danmark", som kan ses på www.islandshest.dk

Tilmelding
Åbner d. 27/3 2023 kl. 20:00.
Medlemmer af Jörfi og Dyrdilmyri har 48 timers fortrinsret til at tilmelde sig stævnet.

Der udbydes følgende klasser:
A-klasser (DRL/WRL): T1, T2, 4.1, 5.1, P2, PP1, P1
M T1, M T2, M 4.1 M 5.1
B-klasser (DRL/WRL): T3, T4, 4.2, 5.2
C-klasser: (DRL): T5, T8, 4.3, 4.5, PP3

Adgangskrav til Masterklasser.
Disse rides som ved sport A-Klasser. Man skal som ekvipage tilmelde sig Masterklasser, såfremt nedenstående karakterer er opnået til et WRL/DRL-stævne indenfor en 2-årig periode på samme hest uanset alder på rytter.
T1  Master 6.50
T2  Master 6.50
4.1 Master 6.50
5.1 Master 6.00

Det er ikke tilladt at tilmelde sig både MASTERKLASSE samt en A-Klasse indenfor samme disciplin.

Alle pasklasser er med elektronisk tidtagning. P1 er med målfoto.

Dommerholdet består af:
Karin Hassing (FEIF)
Pia Andresson  (FEIF)
Lena Lennartson (FEIF)
Alexandra Dannemann (FEIF)
Kristinn Bjarni Torvaldsson (FEIF)
Steindor Gudmundsson (FEIF)
Karl Aki Sigurdarson (National)
Charlotte Helsø (National)

I de 11 A klasser rides der om Sjællandsmesterskab for Seniorer, Ungdom og Junior.

Kun ryttere, der har haft fast bopæl på Sjælland de seneste 2 år, kan blive” Sjællandsmestre”. Da der ikke rides separate junior/ungdomsfinaler, gælder det, at man kun kan blive Sjællandsmester hvis man har redet A- eller B-finale.

Der rides B-finaler i klasser med flere end 20 startende ryttere i indledende ridt.
Der vil blive redet A-finaler i alle klasser med flere end 6 startende ryttere i indledende ridt. Skulle der være klasser hvor der ikke rides A-finaler, vil der blive uddelt rosetter i disse på baggrund af karakterer fra indledende ridt.

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at have den rigtige bånd-farve på, når du rider i finalerne. Farven fremgår på startlisterne i IcetestNG samt ved opslag på opslagstavlen ved klubhuset.  Alle startlister er klar en time før start.

Det er rytternes eget ansvar, at de ved tilmelding har den rigtige rytterlicens, i forhold til de klasser de tilmelder sig i, og for A-klassernes vedkommende er kvalificerede til at deltage i disse. 

Der oprettes venteliste. Det er kun muligt at blive opført på venteliste ved at tilmelde sig via Sporti. (Og dermed ikke til arrangørerne pr. mail)

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med for få tilmeldte.

Pris:
Startgebyr inkl. Fold Kr. 700
For M og A klasser kr. 250 pr.klasse
For B og C klasser kr. 200 pr. klasse
Boks inkl. 1 pakke spåner kr. 900 

Tilbagebetaling
Kan kun ske ved fremvisning af læge- eller dyrlægeattest, og det skal ske senest d.19. Maj 2023 og fratrækkes et ændringsgebyr på 200 kr. Boks tilbagebetales ikke men kan frit sælges til anden deltager. Giv besked til sekretariatet herom.

Bokse og folde
Bokse skal slutmuges grundigt inden afgang og der pålægges et gebyr på 500 kr., hvis der ikke muges tilfredsstillende. OBS! Alle tildeles en specifik boks, hvorfor det er vigtigt at du kun benytter egen boks. Manglende slutmugning opkræves til den person, der er tilknyttet nummeret, uanset om en anden har benyttet boksen.

Foldene er Hedelands faste. Heste må overnatte på pladsen, men kun hvis du selv er der til at holde øje med den.

Hingste skal være på boks om natten.    

Foldene skal efterlades muget for hestemøg og evt. stråfoder/foderrester og der pålægges et gebyr på 500 kr. hvis der ikke er muget tilfredsstillende. OBS! Alle tildeles en specifik fold, hvorfor det er vigtigt at du kun benytter egen fold. Manglende slutmugning opkræves til den person, der er tilknyttet nummeret, uanset om en anden har benyttet folden.

Hestemøg m.m. kan aflæsses i containeren ved ringborgen. Hvis du ønsker fold til hingst, vil vi tildele fold uden direkte naboer, husk derfor at oplyse dette ved tilmelding.

På pladsen
Al ophold for heste og deltagere på Hedeland under stævnet er på eget ansvar og risiko. Laver du eller din hest skade på inventar e.l. bedes du melde det i sekretariatet.

Der vil være et velassorteret cafeteria på stævnepladsen. Så lad madpakken blive hjemme og vær med til at støtte Hedeland.

Bemærk at der vil være flotte sponsorpræmier, pokaler og sløjfer.
Vi arbejder også på at nogle af sponsorerne vil opsætte stande på pladsen.

Stævneoversigt
Tidsplan vil blive lagt på Pinsestævnets Facebook efter 14. Maj 2023.

Startlister vil kunne ses på Ticker.icetesting.com senest en time før start.

Husk at tjekke for evt. ændringer og hold dig klar i god tid. Spørgsmål vedr. din tilmelding, ændringer m.m. sendes til Jette Wenckheim, farm@mail.tele.dk

Stævneleder: Eva Maria Grout (mobil 26150128) og Ivar Søeborg

Assistent: Jette Wenckheim, Henriette Rød Ludvigsen

Sekretariatsleder: Anne Clara Malherbes Vestergaard (mobil 27800727)

For at vi kan afvikle stævnet indenfor tidsplanen, har vi brug for, at du som deltager giver en hånd med. Derfor tilkendegiver ALLE deltagere på tilmeldingen, at de er villige til at påtage sig en tildelt tjans på dagen – der vil naturligvis blive taget hensyn til hvornår man skal ride. Man kan komme til at være hjælper enten FØR, EFTER eller INDIMELLEM man selv skal ride.

Se derfor efter medhjælperfortegnelsen, som kommer i forbindelse med programmet og vær klar til aftalt tid. Man skal selv finde en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave.

Indtjekning
Tro/love erklæring underskrives online ved tilmelding.  Indtjekning foregår også online for de 90% af rytterne. Disse ryttere modtager en mail herom via IcetestNG. Husk, at tjekke om den er røget i din spam-boks. De resterende 10 % af rytterne skal ved ankomst kontakte sekretariatet for indtjek. Hesten må først tages ud af trailer, når indtjek er overstået.

Ekvipager skal være på stævnepladsen senest en time før den første klasse, man skal ride begynder ellers bliver man automatisk diskvalificeret.

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri og JørfiSe arrangørklubberne på SPORTI

Dyrdilmyri
Islandshesteklubben Jörfi Hedeland

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil