Fákur: Biomekanik og kapsuntræning - Kitt Sørensen

Torsdag den 12. januar 2023

Mangler du inspiration til vintertræningen? Nu har du muligheden for at komme på et super spændende kursus med dressurtræner, biomekaniknørd og kapsunekspert Kitt Sørensen.

Om Kitt

Kitts hjerte brænder for hestens velfærd fra stald til stævne. Kitt er dressurrytter, har drevet professionel dressurstald i 20 år og har undervist i dressur på alle niveauer samt på tværs af discipliner.

Kitts vision er at skabe glade, langtidsholdbare og vitale heste. Det gør hun gennem en blanding af jordarbejde/kapsuntræning og fokus på hestens biomekanik. Kitts mål er at mobilisere og løsgøre hesten, samt opbygge muskulaturen. Hendes metode handler om at spore hesten korrekt, så den går i balance og opbygger en symmetrisk muskulatur, til at stabilisere skelettet.

Kurset

Kurset vil være en blanding af teori og praktiske øvelser, hvor Kitt vil demonstrere, hvordan man kan bruge kapsun og jordarbejde i sin træning mod en stærkere og mere smidig hest.

I teori-delen går Kitt mere i dybden med hendes tilgang og træningsteknikker og inddrager tidligere cases af forskellige heste.

Lyder dette som noget for dig, så meld dig til og mød op 12/1 2023 kl. 18.00, til 3 spændende timer med Kitt Sørensen.

Sandwich og drikkevarer er inkluderet.

Pris for medlemmer: 250 eksl. sporti gebyr
Pris for andre: 350kr eksl. sportigebyr

Min. 15 deltagere. Maks. 30 deltagere.

Tilmelding er bindende. Ved aflysning tilbagebetales tilmeldingsgebyr (ikke Sportigebyr).

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteforeningen FákurSe arrangørklubben på SPORTI

Fakur (DK)

Mødested/startsted

Egemosegård
Trevangsvej 156
3520 Farum
Danmark Vis på kort Navigér hertil