Klubmøde i DI - Virtuelt

Onsdag den 9. november 2022

Kære klubbestyrelser.

DI vil rigtig gerne sparke fornyet liv i Klubkomiteen. Vi forestiller os en Klubkomite, som på en ny måde kan inspirere og udbygge klubbernes og DI’s fælles arbejde for den islandske hest, og som samtidig kan bidrage til et forstærket samarbejde og vidensdeling mellem klubberne.

På Generalforsamlingen d. 19. november skal forsamlingen behandle et forsalg fra Faxi om at bredde lægges ind under Klubkomiteen. Det er et forslag som bestyrelsen støtter. Men for at forslaget skal have den forventede effekt, skal der dels sammensættes en Klubkomite dels udarbejdes et nyt mandat og arbejdsplan for den nye Klubkomite, som nyder bred opbakning blandt klubberne.

I inviteres hermed til et virtuelt møde d. 9. november kl. 20-21.30. Formålet med mødet er at drøfte Klubkomiteens rolle og funktion, at fastlægge arbejdsopgaver/områder, som der er efterspørgsel efter i klubberne og forhåbentlig at finde personer, som vil hjælpe med at tage arbejdet videre i en ny Klubkomite.  I er også velkomne til at sende invitation til personer, som I tænker vil gerne bidrage her. 

Tanken er, at drøftelsen d. 9. november munder ud i en fælles forståelse af Klubkomiteens rolle og en foreløbig liste over tiltag, som klubberne gerne ser Klubkomiteen arbejde med, som kan styrke klubberne i deres arbejde med islandshestefælleskaber. 

Disse ideer tages med videre til Generalforsamlingen d. 19. november, hvor der vil være mulighed for at drøfte videre på det formøde om Klubkomiteen, der finder sted om formiddagen før Generalforsamlingen.

Vi håber meget at 1 eller 2 fra jeres Klub har tid og lyst til at deltage i mødet. I er også velkomne til at sende invitation til personer, som I tænker vil gerne bidrage her.

Alle tilmeldte vil få tilsendt et mødelink dagen før mødet.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk Islandshesteforening



Se arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Virtuelt møde
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil