World Toelt 2023 - Hingsteshow

24. - 25. februar 2023

Hingsteejere, nu er det igen tid til World Toelt. Hvilken bedre mulighed end at få vist sin hingst frem til verdens største indendørs hesteevent med deltagere og tilskuere fra det meste af Europa? Hingsteshowet afholdes i Odense Kongres og Kulturcenter og vi er klar til at levere et brag af et show! Hingsteshowet er altid en kæmpesucces som i sandhed får salen til at syde og taget til at løfte sig!

Adgangskrav
Adgangskravet for deltagelse i dette hingsteshow er at hingsten er kåret med totalkarakter på 8.00 eller derover på rideegenskaber. Der kan søges wildcard, skriv en begrundet ansøgning til bo@worldtoelt.dk

Opbygning
Som noget nyt vil vi i år ikke dele hingstene op i 4- eller 5-gængere, men til gengæld rider alle mod alle.

Der er i alt plads til 24 hingste, som vises i grupper af 1- 2 ekvipager, alt efter antal deltagere. I de indledende heats bedømmes hingstene af 2 gædingakeppni-dommere.

Hver enkelt hingst skal i det indledende show vise alle gangarter enten som A-flok (4-gængere) eller B-flok (5-gængere) i valgfri rækkefølge, hvor der selvfølgelig tages hensyn til hinanden. Alle gangarter skal vises på mindst 3 langsider, diagonalt gælder som én langside, skridt skal dog kun vises på mindst 2 langsider.

I finalen rides på speakers kommando op til 3 omgange på begge volter, der rides som finaler i A- og B-flok, dvs. langsom tølt/tølt, trav og hurtig tølt/pas, herudover gives også karakterer for vilje og form, alle delkarakterer vægtes lige.

De 10 højst placerede udtages til finalen og vises i 2 grupper, placering 10-6 og 5-1. Blandt disse to grupper findes 2 vindere, én publikums-vinder som findes ved sms-afstemning og den som dommerne placerer som vinder. Dette betyder at vinderen sagtens kan findes i gruppen med indledende placering i gruppen 10-6

Årets dommere i hingsteshowet er uddannede gæðingakeppnidommere.

Præmie
Som i sportskonkurrencerne, vil der også være præmier på spil i hingsteshowet. I 2023 er der præmier til publikumsvinderen blandt de 10 højst placerede fra indledende show og den af dommerne højst placerede i finalen, til en værdi af mindst: 750 EUR

Tilmelding
Prisen for deltagelse i hingsteshowet 3425,- kr. inkl moms (dog kr. 3925,- efter 15. januar). Denne pris inkluderer deltagelse, indendørsboks, slutudmugning, samt 1 partoutkort til den specielle ryttersektion i Arenaen.

Forhold
Alle deltagere har adgang til indendørsboks på 2,5x2,5m og nem adgang til vand. Boksene vil være klar fra torsdag den 23. februar klokken 12.00 og skal forlades senest søndag den 26. februar klokken 10.00. Du skal ikke tømme boksen inden den forlades.

Der er indendørs opvarmningsbane på 20x40, foruden den lille indendørs opvarmningsbane foran arenaen.

Der vil være åben for træning på banen i arenaen torsdag 15.00-20.00 og ellers henvises der til opvarmningsbanen

Hotelværelser
Odense Kongres Hotel ligger op ad Arena Fyn. Vi har reserveret værelser til World Toelt 2023, som skal bookes via www.sporti.dk sammen med tilmeldingen.

Refundering
I forhold til refundering oplyses det at startgebyret kun refunderes hvis eventet bliver aflyst.

Med håb om et fantastisk arrangement, tillader vi os at sige på gensyn og at vi glæder os til endnu en gang at byde jer velkommen til to forrygende dage i Odense Kongres og Kulturcenter i februar 2023

Vel mødt,
Holdet bag World Toelt

Mødested/startsted

OCC Odense
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark Vis på kort Navigér hertil