Hrimnir: Foder, eksem og tykke trunter (foredrag)

Torsdag den 1. december 2022

Foredrag ”Foder, eksem og tykke trunter” med Jens Overgaard Blåkilde.

Vi er mange, der har islændere, der lider gevaldigt under sommerens mitte- og insekttryk. Der er ikke den creme, det dækken, den krystal vi ikke har forsøgt os med!! Men hvad nu hvis det er så enkelt, at man bliver hvad man spiser, også gælder for vores heste?? Jens Overgaard har over tid sat sig grundigt ind i de problemer Stald Overgaards heste har fået/kommet med. Det er lykkedes parret, at minimere (eliminere) eksem gener, forfangenhed osv. ved at tage udgangspunkt i den islandsk hests natur, fysiologi og de forhold livet i grønne frodige Danmark byder dem.

Vi håber, at du har lyst til at deltage i dette underholdende arrangement, som gerne skulle hjælpe dig til at tænke over livet med en nøjsom race – uanset om du har 1,2 eller 10 heste kan det være informativt og lærerigt at ryste posen med godbidder lidt en gang imellem.

Jens Overgaard Blåkilde
Jens beskriver sig selv sådan her: ”Jeg er hverken dyrlæge, agronom, eller på anden måde uddannet som ekspert indenfor området, men jer er ene og alene i stand til, at formidle egne holdninger, baseret på de faglige artikler og informationer, som jeg har fundet om emnerne, og som jeg har draget egne konklusioner af”.

Dato og tid:
1/12-2022 kl. 19.00 (kom kl. 18.45, så vi er klar kl. 19.00).

Der vil være kaffe, the og kage.

Det er gratis for medlemmer af Hrimnir og for ikke- medlemmer 80,00 kr., ekskl. Sporti-adm. Gebyr.

Arrangørens kontaktinfo

Hrimnir, VestskovenSe arrangørklubben på SPORTI

Hrimnir Vestskoven

Mødested/startsted

Herstedøster Naturcenter
Herstedhøje Allé 1
2620 Albertslund
Danmark Vis på kort Navigér hertil