HEKLA fastelavnsstævne 2023

Søndag den 19. februar 2023

Stævnet afholdes den 19. februar 2023 og starter kl. 9:00. Indcheck sker online. Der vil blive afholdt ryttermøde kl. 8.30.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet: 3gangJ, 3gangS, 4.2, 4.5, 4.5J, T8S, T8J, T3 og HUK.

I 3-gang bestemmer man selv, hvilke af følgende gangarter, man vil vise - skridt, trav, tølt eller galop. I 4.2 og T3 er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse.

HUK er Heklas udklædningsklasse, hvor man rider 2 omgange på banen i valgfri gangart. Det er i denne klasse muligt at blive trukket. I HUK er udklædning obligatorisk og tæller 50% af den samlede karakter.

Juniorklasser er for ryttere, der er til og med 15 år og Seniorklasserne er for ryttere, der er 16 år eller ældre. Vi beder rytterne huske på, at det er et hyggestævne, og her skader det ikke at prøve nogle andre klasser, end dem, man normalt rider. Du må tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse samt HUK. Én hest må gerne have to ryttere.

Husk, du skal være medlem af Hekla. Er du ikke allerede medlem, så kan du melde dig ind her: Bliv medlem af Hekla.

Stævnet afvikles med dygtige ryttere som dommere, og derfor er rytterlicens ikke nødvendig. Der vil ikke blive afholdt finaler, men de fem dygtigste i hver klasse vil blive præmieret med flotte fastelavns-rosetter.

Startgebyret er 350,- incl.  SPORTI administrationsgebyr. Prisen er incl. fold på mark ved Astrup Rideklub. Her kan traileren også parkeres. Husk hegnsmaterialer og strøm. Der er også mulighed for at leje en af boksene på rideskolen, men der er kun et begrænset antal. Der vil være opvarmning på de udendørs ridebaner.

Der er plads til 60 ekvipager, og der kan tilmeldes på to heste per rytter.

Cafeteriet laver lækker mad, og der er mulighed for at købe morgenmad, lækre frokostretter og vafler/kage.

Juniorteamet står for alle hjælperopgaverne undervejs, så I skal blot møde op, hygge og ride.

Tilmeldingen åbner via SPORTI onsdag den 16. januar 2023 kl. 18:00 og der er sidste frist for tilmelding søndag den 12. februar. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når pladserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der vil blive oprettet en venteliste på 10 personer.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler (tre basis-vacciner og derefter den årlige vaccination). Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan vil være på klubbens Facebook-side og på icetestng nogle dage inden stævnet afvikles. I frokostpausen vil der være tøndeslagning for alle børn og unge til og med 21 år. Således er der to tønder, en til dem under 12 år og en til dem over 12 år.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr! Overskuddet fra stævnet går til Heklas Juniorteam.

Vi gør opmærksom på, at hvis stævnet bliver aflyst, så refunderes administrationsgebyret ikke.

PÅ GENSYN – Heklas juniorteam: Julie, Marie T., Agnes N, Agnes K., Caroline B, Signe J., Signe M., Sofie, Sofia, Emilia, Lisa, Caroline M, Clara, Lærke A., Lærke J., Thilde, Gry, Liva, Kamma, Amalie, Helle og Catrine

Stævnet afvikles på Astrup Rideklub Bøgstedvej 239, 9800 Hjørring

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Astrup Rideklub
Bøgstedvej 239
9800 Hjørring
Danmark Vis på kort Navigér hertil