Gandur Clinic: Jón Stenild og Eílífur fra Teglborg

Lørdag den 28. januar 2023

Gandur invitere til Clinic med Jón Stenild og Eilífur fra Teglborg.

VI skal være på Teglgården, Egtvedvej 105 6040 Egtved

For dem der har lyst, er det muligt at starte aftenen med en lækker Tapas anretning kl.18.00. Ca. 18.30 Går Jón i gang med teorien, og her efter vil der være kaffe og kage, inden vi går i hallen og kigger på den praktiske del, hvor Jón fremviser Eílífur.

Jón og Eilífur har de seneste år præsteret på allerhøjeste niveau – som danmarksmestre, nordiske mestre og verdensmestre.

Bag præstationerne ligger års systematisk træning.

I denne clinic får du et indblik i, hvordan Jón griber den daglige træning an, og hvad grundprincipperne og filosofien er bag træningen.

Det teoretiske oplæg er hvor Jón fortæller om sine tanker om samarbejdet med Eilífur: om træningen, det mentale fokus, om rytterens og hestens spændingsniveau og om at sætte sig op til hver træning.

Træningssession med Eilifur i ridehuset. Her viser parret deres opvarmning, vigtigste øvelser og teknikker frem. Jón vil undervejs fortælle om ridtet og på den måde give et unikt indblik i den træning, der ligger til grund for parrets succes på stævnebanerne.

Kom og vær med til en inspirerende aften, hvor alle uanset erfaring og niveau, vil få nye indsigter og redskaber med hjem.

Clinic incl. Kaffe og kage 475 kr. – ikke medlemmer 500,- 
Tapas anretning 125,-
Det er muligt at købe øl, vand og vin til gode priser aftene igennem.

Min. 30 deltager – Max 50.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur / Stine MadsenSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Teglgården
Egtvedvej 105
6040 Egtved
Danmark Vis på kort Navigér hertil