Geysir Masters 2023 DRL

23. - 24. september 2023

Geysirklubben inviterer, traditionen tro, til åbent klubstævne på Hedeland.

Vi arrangerer igen i år GM som et to-dages stævne.
Lørdag afvikles gangartsklasser og søndag töltklasser. Vi rider udtagelser og finaler i klasserne den samme dag. Der rides på 250 m bane på DI’s Islandshestecenter, Hedeland.
Det er tilladt at ride mere end én tølt/gangartsklasse på samme hest til samme stævne. Der kan rides op til fire klasser, alt efter din hests alder! En femårs må ride to klasser, en seksårs tre og en syvårs fire klasser - og det er inkl. finaleridt.  
Vær opmærksom på at det ALTID er rytterens eget ansvar at holde sig opdateret på gældende regler.

STÆVNET ER ET DRL KVALIFIKATIONSSTÆVNE, BC-status med D-klasser. Der vil være to til tre ryttere på banen ad gangen i klasserne. I alt 160 starter (1 klasse = 1 start). Den højest placerede Geysir rytter i hver klasse bliver Geysir Master og modtager en ærefyldt Geysir Master plaquette. Der er rosetter til finalerytterne i alle klasser.

Undgå madspild, forudbestil din sandwich
Ved tilmelding til stævnet kan du forudbestille jeres frokostsandwich, der er forskellige slags at vælge i mellem, og du kan godt bestille flere, både af samme slags og forskellige, husk og bestil til familien. Der vil være mulighed for at købe kage, kaffe, the, øl, vand og lidt kage og  lidt frokostting.

Klubmedlemskab
Meld dig ind i Geysirklubben – der er mange fordele - du deltager ved stævner til reduceret pris, vi har rigtig mange gode klubarrangementer og du får adgang til spring- og ovalbaneanlægget på Geysirsletten, fællesture, etc.

160 starter i følgende klasser
V står for 4-gang og F for 5-gang

  • B-klasser (DRL): T3, T4, V.2 og F.2
  • C-klasser (DRL):T.5 og V.3
  • D-klasser: T8 og V.5

Medlemmer af Geysir er forud for tilmeldingsstart og reserverer pladser.  

Pris for deltagelse i tölt- og/eller gangartsklasse

Det er pr. 1.4.2023 vedtaget og dermed muliggjort at ride mere end en tölt eller gangartsklasse pr. hest til samme stævne. Dvs. at du kan ride op til fire klasser, alt efter din hests alder! En femårs må ride to klasser, en seksårs tre og en syvårs fire klasser.

  • Grundgebyr 300,- inkl. fold
  • For ikke medlemmer 250,- pr. start
  • For Geysirmedlemmer 200,- pr. start
  • Husk at have gyldig rytterlicens. Købes på sporti.dk

Vi hjælpes ad med at få et godt stævne
Alle deltagere er villige til at påtage sig tildelte opgaver. Hvilke opgaver er der? Ledvogter, indpisker, dommersekretær, café, sekretariat, indtjek, toiletter, Har du ønsker om en speciel tjans så sæt hak når du tilmelder dig. Vi fordeler opgaverne og prøver at imødekomme dine ønsker. Hjælperplan udsendes fra sporti og offentliggøres på www.geysirnyt.dk og på opslagstavlen.
Se efter medhjælperplan, som og vær klar til din opgave til aftalt tid. Man finder selv en afløser, hvis man ikke kan varetage sin opgave, også på dagen – husk at melde det til sekretariatet.

Program og starter
Program og tidsplan offentliggøres på www.geysirnyt.dk. I ugen op til. Startlister offentliggøres senest en time før starterne. Hold øje med startlisterne, hvis der er frameldinger på dagen, rykker vi op! Download og følg med på App IceTest NG, sporti.dk under arrangementet, både starter og resultater. Hjælperliste ligger på FB Geysir Masters 2023.

Indtjek
Der er indtjek fra kl. 7, stævnet starter kl. 9.00. Der er ryttermøde kl. 8.30. Du sørger selv for at sætte din hest på anviste fold. Ved indtjekket vises pas med gyldige vaccinationer. Kommer du med hingst, husk og angiv det ved tilmelding i kommentarfeltet.

Tro- og love, vaccinationskort og rytterlicens
Du har ’underskrevet’ Tro- og Love ved tilmelding. Der rides efter gældende reglement og regler for rytterlicens og det er rytternes ansvar de har har gyldig rytterlicens og gyldigt vaccinationskort jf. vaccinationsreglerne.
Sørg for at din hest er vaccineret så den kan deltage i stævnet. Link - Se vaccinationsregler

Venteliste og afbud
Startgebyr refunderes ved sygdom. Hest eller rytter (ikke begge dele) kan ændres uden gebyr indtil 11. september, herefter koster det 100,- pr. ændring.

Dommerteam
Charlotte Helsø, Karin Hassing, Julie Clasen, Anette Lohrke (DE), Bente Krüger.

Vi glæder os til at se jer på DI’s anlæg Hedeland. på gensyn til et hyggeligt stævne. Spørgsmål sendes til annie_rasch@hotmail.com

Stævneudvalget i Geysir. www.geysirnyt.dk

Arrangørens kontaktinfo

Geysir KlubbenSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteforeningen Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil