Toppur: Undervisning med Simone Hoppe

Lørdag den 21. januar 2023

Trænger du til at komme i gang med undervisning, så er her chancen. Toppur har booket Simone lørdag d. 21. januar til drive in undervisning

Simone selv rider dressur på internationalt plan og træner til dagligt ved Jørgen Hvenegaard. Hun har en kæmpe passion for at udvikle og uddanne heste indenfor et system, hvor hestene trives.

Lethed og æstetik er Simones mål for ridning. Samarbejde mellem hest og rytter er meget vigtigt, for hvis ikke hestene er glade og har lyst til at arbejde, er det ingen fornøjelse for hende at arbejde med dem.

De islandske heste har en stor plads i hendes hjerte og giver hende altid et smil på læben. Simone gør aldrig noget halvt og målet er uden tvivl at have nogle af verdens bedste islandske heste og konkurrere på højeste plan.

Undervisningen er 30 min hvor du skal have varmet din hest op inden, det er drive in undervisning, men der er nogle bokse som vi kan bruge så det er muligt at komme lidt inden man skal ride og også blive lidt efter, for dem der har lyst til det.

Max 10 deltagere

Der vil være te/ kaffe og lidt kage.

Afholdes hos Stald Spir Tebbestrupvej 173, 8940 Randers

Tilmelding via Sporti. Tilmeldingen åbner for Toppur medlemmer d. 20. december kl. 18.00 og for andre d. 1. januar kl. 18.00

Pris:
Toppur medlemmer kr. 375,- eksl. Sportigebyr
Ikke-medlemmer kr. 480,- eksl. Sportigebyr

Hvis der er opbakning til arrangementet, vil Toppur booke Simone til flere datoer. 

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben ToppurSe arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Stald Spir
Tebbestrupvej 173
8940 Randers SV
Danmark Vis på kort Navigér hertil