Gædingafimi på Guldsmedegården

Søndag den 29. januar 2023

Kjarni, Guldsmedegården og Skovhjørnet inviterer til gædingafimi (GF) på Guldsmedegården, Guldsmedevej 2, 3080 Tikøb den 29. januar 2023 i GF-klasserne svær og mellem. Alle er velkomne!

GF er en sjov dressurlignende konkurrenceform, der rides indendørs. Af væsentlige ændringer i forhold til sidste år kan det nævnes, at man nu som minimum skal vise 3 øvelser (tidligere var det 5 øvelser). Øgninger i tølt skal vises i hovslaget og på begge volter. Versade i tølt er ikke længere obligatorisk på højeste niveau. På højeste niveau skal man vise to sidebevægelser, hvoraf den ene skal være i tølt. På mellem niveau er versade i tølt fortsat obligatorisk.

For dem der ikke kender GF eller gerne vil have lidt hjælp, holder vi en aften, hvor vi gennemgår reglerne og hjælper deltagerne med at lave programmer. Denne aften er en del af tilmeldingsgebyret, men du skal alligevel aktivt tilmelde dig til denne aften, ved at sætte kryds, hvis du kommer. Teoriaftenen den 10. januar afholdes hos Birgitte Sandvik, Nødebo Overdrev nr. 5, 3480 Fredensborg

Der kommer to dommere fra Island - Guðmundur Björgvinsson og Arnar Bjarki Sigurðarson. Begge er top-ryttere fra Island, som har konkurreret i GF på højeste niveau i Mesterligaen. Guðmundur har været med til lave de nyeste GF regler mm.

På stævnedagen vil der være mulighed for at købe lidt frokost, kaffe, the og kage. Der vil desuden være mulighed for at leje en boks til 200 kr.

Stævnet gennemføres ved min 20 deltagere.

Vi afholder finaler i begge klasser.

Arrangørens kontaktinfo

Kjarni Islandshesteklub, Stutteri Skovhjørnet og GuldsmedegårdenSe arrangørklubben på SPORTI

Kjarni Islandshesteklub

Mødested/startsted

Guldsmedegården
Guldsmedevej 2A
3080 Tikøb
Danmark Vis på kort Navigér hertil