Randver: Bliv klogere på transport af heste

Lørdag den 11. februar 2023

34 tilmeldte, 116 ledige pladser

Niels fra færdselsafdelingen, i dansk politi, der er specialister i dyretransport, har sagt ja til at komme til Sorø og holde et foredrag omkring transport af og med vores skønne muler.

Hans foredrag tager udgangspunkt i politiets kontrol af dyretransporter og kommer rundt om de mange problemstillinger man møder, når man transporterer dyr.

Niles og hans kollegaer kan ikke altid svare på, hvorfor reglerne er, som de er – den opgave ligger hos Fødevarestyrelsen, Færdselsstyrelsen og folketinget – men han giver gerne en god overflyvning over de mange faldgruber.

Foredraget var ca. 3 timer og han vil komme omkring de forskellige regler inden for, køretøjer/godskørsel, kørsel med egne og andres dyr, forskel mellem vognmandskørsel, firmakørsel og privat transport.

Han fortæller også om hvornår man skal anvende takograf og overholde køre-/hviletidsreglerne, de forskellige kørekortkategorier, samt dyrevelfærd under kørsel og hvornår er det transport i forbindelse med økonomisk virksomhed vs. privat hobby transport og meget meget mere.  

Vi har bedt Niels om at fokusere på transport af heste, da det typisk er det folk efterspørger.

Tidspunkt: kl.14-18.

Der vil blive serveret kaffe og kage.                         
Vi ser frem til at bliver klogere sammen med jer, inviter gerne dem i kender, alle er velkomne også selvom, man ikke rider islandskhest.

Pris: kr. 30 + sporti gebyr.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben RandverSe arrangørklubben på SPORTI

Randver

Mødested/startsted

Værkerne
Frederiksvej 27
4180 Sorø
Danmark Vis på kort Navigér hertil