Stald Birkegaarden: Inspirationsaften

Fredag den 10. marts 2023

Stald Birkegaarden byder velkommen til en inspirationsaften sammen med Claus Toftgaard.

Mangler du inspiration til vinter træning? Har du lyst til at lege med din hest?
Hvordan opnår du en positiv og let forbindelse med din hest?

Hvis ikke I kender Claus Toftgård, så er han, uddannet exam. træner, akupunktør og human-og fysioterapeut for heste. Derudover mange års arbejde med mennesket og hesten.

Har du hørt om rytteranalyse og bevægeanalyse af hesten og hvad du kan bruge dem til? Alt dette og meget mere, vil blive gennemgået denne aften og du kan begynde at screene, både dig selv og din hest, før i skal igang med fysisk udfoldelse.

Bliv inspireret til hvordan du kan få "lyttet, snakket, leget og aftalt" alle informationer fra jorden med din hest, inden du sætter dig op. Det at sidde på ryggen af sin hest, bliver på den måde til en leg for begge parter. ”Få legen ind i dit samvær med din hest!”

Claus Toftgaard kommer blandt andet ind på, hvad der skal til, for at din krop og hestens krop kan fungere sammen, og hvorfor det kan være en udfordring af og til. Har du selv nogle konkrete tekniske udfordringer, når du sidder på din hest, kan du få Claus’ hjælp.

Denne aften invitere vi et par nye ryttere med, som Claus vil hjælpe både med en bevægeanalyse af hest og rytter – og derudfra få sat retning på jordarbejde og ridning. Så blandt de tilmeldte trækkes lod om 2 pladser til gennemgang ved Claus – det skal dog være heste, der ikke tidligere har deltaget hos Claus. Ønsker du at deltage i lodtrækningen, giv besked herom ved tilmelding.

Tilmelding er bindende og gældende.

En aften for ALLE der er nysgerrig og ønsker at blive klogere, også for dem der ikke har egen hest. Deltagelse denne aften er uden hest. (med mindre du er den heldige vinder i lodtrækningen)

Kr. 350,- pr person. Der kan købes kaffe/The og kage i pausen.

Datoen er 10 marts 2023 kl. 19.00 - 21.30

Adressen er Jeshøjvej 1, 8410 Rønde i ridehuset.

Tag tøj på efter temperaturen og medbring gerne et tæppe! Vi sidder og opholder os i ridehallen hele aftenen!

Vi glæder os til at se dig!
Stald Birkegaarden & Claus Toftgaard

Arrangørens kontaktinfo

Stald Birkegaarden, Diana Øster Pedersen


Mødested/startsted

Jeshøjvej 1
8410 Rønde
Danmark Vis på kort Navigér hertil