Gandurs Klubmesterskab

13. - 14. maj 2023

Gandur inviterer til Klubmesterskab - Sport DRL stævne d. 13 – 14 Maj 2023 på Vores baneanlæg i Skærup

Vi glæder os til en fantastisk weekend sammen med klubbens hyggelige stævneryttere + familie og venner, hvor der skal dystes om skønne sponsor præmier, rosetter, medaljer og pokaler.

Info om stævnet:
Tilmeldingen åbner d. 22.3. kl. 20.00 for medlemmer af Gandur og for ikke medlemmer d. 30.3 kl. 20.00
Tilmeldingsfristen er d. 22.4 kl. 20.00

Stævnet har DRL status. Der rides efter gældende regler i ”FEIF Rules and Regulations” samt ”Regler for stævneridning i Danmark”. I henhold til de nye regler er det nu muligt, at ride mere end en gangartsklasse og mere end en tøltklasse til samme stævne. Det vil sige man har mulighed for at melde til i to tøltklasser og to gangartsklasser. Vi har dog ikke mulighed for, at tage hensyn i programmet eller hjælper planen til equipager der vælger at ride to tøltklasser og / eller to gangartsklasser. Samt vi gør opmærksom på at hesten max må gå 4 x på en dag.

Rytterlicens kræves: Stævnet kræver licens. Vær opmærksom på reglerne om rytterlicens der betyder, at alle ryttere skal købe licens hos Dansk Islandshesteforening. Læs mere om reglerne og hvordan du får licens.

Følgende klasser udbydes:
Sport A: (DRL) 5.1, 4.1, T.1, T.2
Sport B: (DRL) 5.2, 4.2, T.3, T.4
Sport D: 3 gang, 4.5, 4.3, 5.3,T.8, T.5

Dommer team:
Hanne Bjerre
Fabian Schmidt
Melanie Schmidt
Berit Ertmann
Annette Kaas
Rikke Brandt

Check-in:
Der vil være online check-in med undtagelse af en gruppe tilfældigt udvalgte ryttere, der skal tjekke ind ved fysisk fremmøde i sekretariatet for at forevise stævnepas eller hestepas samt gyldigt vaccinationskort. Har man eftertilmeldt skal man medbringe Tro- og loveerklæring ved Check-in. Alle andre har udfyldt den i forbindelse med tilmelding. Husk du skal være tjekket ind senest 1 time før, din første klasse starter, ellers bliver du automatisk diskvalificeret fra hele stævnet.

Bane:
Ovalbanen er 250 meter. Det er muligt at prøve banen fredag aften. Tidspunkter mm, vil fremgå af den mail vi sender ud ca. en uge før stævnet. Opvarmning foregår på dressur bane og nærliggende veje. Der vil være opsat skilte, hvor der er anvist hvor man må færdes til hest og i hvilket tempo, samt vi vil informere her om til ryttermøde.

Startlister, program og finaler:
Startlister lægges online på ticker.dk i dagene op til stævnestart. Det er tiderne, der fremgår på ticker, der gælder! Der afvikles A-finaler i alle klasser med flere end 7 deltager. Samt der afvikles B-finaler i de klasser med min. 12 deltager, og hvis deltagerliste + tidsplanen tillader det vil vi afholde særskilt junior/ ung finaler i T.8, 4.5 og 3 gang. Dette vil fremgå af programmet, som kan ses på Ticker, så hold dig opdateret jævnligt, da der kan komme ændringer op til en time før klassens start.

Pris for tilmelding:

  • Startgebyr Gandur medlemmer op til 2 klasser pr. hest: 550 kr.
  • Startgebyr Gandur medlemmer op til 4 klasser pr. hest 750 kr.
  • Gæste medlems gebyr 150 kr.

Adgangskrav til sport A:
T1. Junior 4,80 - Ungrytter 5,50 - Senior 5,90
T2. Junior 4,70 - Ungrytter 5,30 - Senior 5,70
4.1 Junior 5,00 - Ungrytter 5,50 - Senior 5,80
5.1 Junior 4,10 - Ungrytter 5,00 - Senior 5,45

Det er rytterens ansvar at have opnået karakterkravene til Sport A, og konstateres det efterfølgende, at de ikke er opfyldt, vil man blive diskvalificeret.

Fold:
Pris 150 kr. Medbring selv hegnsmateriale og materiale til strøm da dette er påkrævet. Alle heste på fold står på ejer/rytters eget ansvar. (Hingste må ikke stå på fold) Foldområde beskrives nærmere i mail, der sendes ud ugen op til stævnet. Samt der er opsat skilte når i ankommer til stævne pladsen.

Boks: (20 stk. til rådighed – først til mølle)
Pris 250 kr. for boks fredag til søndag – Medbring selv strøelse (Hingste skal altid stå på boks.) Husk at muge ud, ellers fremsendes regning på 700 kr.

Medbring selv hø/wrap, foder, vandspand mm. Til din hest.

Camping:
Det er muligt at campere på stævnepladsen pris pr. person, uden strøm fredag til søndag 50 kr.

Parkering:
Der vil være opsat skilte med parkering både ifht. Publikum, og ryttere. Respektér venligst dette.

Hjælpertjans:
Alle deltagere bliver en del af hjælperholdet i form af dommersekretær, ledvogter eller bånd farver. Man rydder selvfølgelig op efter sig selv, og vi har et fælles ansvar for, at vores områder er pæne og indbydende. Hjælperplan udsendes i ugen op til stævnet, samt lægges op på vores fb. side.

Hvis nogen har lyst til at hjælpe, bage kage eller lign. selvom man ikke rider, så hører vi gerne fra jer på telefon eller sms (Stine 22587117). Vi tager imod al hjælp med kyshånd.

Café:
Det er muligt at købe mad og drikke under hele stævnet, i vores Café på stævnepladsen og vi har som altid et lækkert udvalg. Samt det vil være muligt at tilkøbe rytter middag billetter til lørdag aften. – Menuen vil være at finde på vores fb. Side ugen op til stævnet. Pris for rytter middag vil være 140 kr. for voksne og 100 kr. for børn under 10 år. 

Tilmelding:
Startgebyr mm. refunderes ikke ved framelding, medmindre dyrlægeerklæring kan fremvises.

Venteliste
Max. 10 på venteliste. Du betaler fuldt start gebyr mm. For at stå på listen. Får du ikke plads, refundere vi pengene via. Sporti, lige op til stævne start. Det vil ikke være tilladt at sælge sin plads.

Rettelser:
ALLE ændringer/rettelser/eftertilmeldinger skal sendes til Camilla Kongsted på mail camillakongsted@gmail.com og efter d. 22 april koster hver rettelse/ ændring 100 kr. som betales på mobilepay til Gandur 705118. Der er mange kommunikationsflader, og vi ønsker derfor, I kun bruger denne mail, ellers betragtes ændringen ikke som gyldig ☺

Vaccinationer:
Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler, som i dette tilfælde er efter DRL regler, uanset hvilken klasse man rider. Vaccinationer der ikke opfylder reglerne for DRL afvises ved Tjek-in.

Link: Læs vaccine regler her. Benyt evt. Horsedoc’s vaccine beregner.

Vi forbeholder os ret til at annullere stævnet ved for få deltagere. Vi afholder stævnet efter gældende retningslinjer ifht. Myndighedernes anbefalinger og forbeholder os retten til at aflyse eller ændre formen, hvis det ikke er muligt at overholde gældende retningslinjer eller opnå ønsket deltager antal.

Min. 40 deltager – Max 60 deltager.

Løbende info omkring stævnet vil komme på vores fb. Side ”Lokalklubben Gandur” samt der sendes info mail ud til alle deltagere ugen op til stævnet.

Vi glæder os til et par skønne dage sammen med jer.

Mvh. Gandur´s stævneudvalg

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Gandur banen
Damkærvej 4
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil