DI: Kursus med Toni

5. - 6. februar 2023

17 tilmeldte, 2 ledige pladser

Kursus med Anton Páll Nielsson (Toni) for seniorelite A ryttere.

Eliteudvalget inviterer vores elite A-ryttere til kursus med Toni, som et led i overvejelserne om at indgå et samarbejde med Toni som landstræner.

Kurset vil foregå hos Stald SePi, Rue Hed 64, 5462 Morud søndag d. 5. februar og mandag d. 6. februar. Det vil være muligt at leje en boks. Der undervises i 40 minutter, og man kan få undervisning begge dage, hvis man ønsker.

Eliteudvalget finansierer en del af kurset, hvorfor vi kan tilbyde kurset til kr. 500,- pr. undervisning á 40 min. Derudover kan lejes boks til kr. 50. Kurset lægges på sporti, som I får et link til I skal bruge ved tilmelding, da det er skjult i kalenderen på sporti. Der vil blive lagt et link her i facebookgruppen i starten af næste uge, hvor tilmeldingen åbner.

Du kan tilmelde dig en tid både søndag og mandag og ønske et tidspunkt.
Ledige tider vil blive tilbudt elite A ryttere, så man kan tilmelde sig mere end 2 tider og derefter vil ledige tider blive tilbudt senior elite B-ryttere.

Fakta om Toni (Anton Páll Nielsson):
Toni red sit første stævne i 1978. Han er uddannet hestetræner og Rideinstruktør på Hólar i 1997 samt B Instruktør i FT (Félag tamningarmanna). Sammenlagt har Toni undervist på Hólar i over 20 år. Har været træner for det islandske landshold to gange, samt tidligere landstræner for Østrig og Sverige. Har arbejdet med mange topryttere igennem tiden og været cheftræner på stutteriet Fet.

Deltagerpris kr. 500,- ekskl. SPORTI administrationsgebyr.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk Islandshesteforening, EliteudvalgetSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Stald SePi
Rue Hed 64
5462 Morud
Danmark Vis på kort Navigér hertil