Gladur Clinic - Intrinzen og klikkertræning

Lørdag den 4. marts 2023

Spændende clinic med Ellen Sauer hvor du både får ny viden om, hvordan man skaber mere bevægelsesglæde, samling, balance og kropsbevidsthed med ros og belønning?

Ellen vil koble teori med praksis, gennem et levende foredrag/workshop om klikkertræning inspireret af træningstilgangen Intrinzen, som med brugen af belønning skaber mere bevægelseglæde og initiativ hos hestenKan du svarer ja til én eller flere af disse spørgsmål:

    • Vil du gerne basere din hests fysiske træning på mere medbestemmelse og frihed, så din hest selv aktivt vælger bevægelse til?
    • Ønsker du at kunne bruge klikkertræning som et redskab til at skabe mere varieret træning som supplement til din nuværende?
    • Vil du gerne kunne træne målrettet med underlag og targets, og lære hvordan du designer øvelser, så hesten selv tilbyder bevægelsen du søger: eks. samling!
    • Drømmer du om at have oplevelse af at ‘danse med din hest’ uden pres, pisk og andet?

Så kan dette foredrag skabe det essentielle fundament af viden, strategi, øvelser og redskaber til at nå næste niveau med klikkertræning, så du kan motivere din hest med positive oplevelser i form af belønning.

Gennem denne bliver der muligt at

  • stille spørgsmål undervejs
  • tage en aktiv del i at afprøve teorien gennem øvelser uden hest for større indblik og perspektiv fra hestens synspunkt
  • se demonstration af træningen med hest v. Ellen, så teorien kan anvendes i praksis med din hest til dagligt

Varighed 
2,5-3 timer (inkl. 30 min. til spørgsmål og 15 min. pause undervejs) 
Starttid kl. 10.00.

Program
1 time og 15 min. oplæg om klikkertræning inspireret af Intrinzen
15 min. spørgsmål og svar
15 min. Pause incl kaffe og kage.
2x 30 min. demo med heste som Ellen låner til demonstration af opstart og strategi til øvelser som crunch/power pose og panther walk
15 min. spørgsmål, svar og tak for denne gang

Niveau 
Fundamental viden om klikkertræning er en fordel for at få mest muligt ud af dette foredrag, men er ikke nødvendigt: anbefalet fra 10 år og op.

Undervisning med egen hest
Hvis det har interesse, kan der arrangeres ene lektioner med Ellen efterfølgende (450 kr for 30 min + 50 kr til ridehal). Hvis dette har interesse, skal deres sendes en mail til gladur@outlook.dk

Pris:
Deltagerpris kr. 200, for Gladur medlemmer- ekskl SPORTI administrationsgebyr
Deltagerpris kr. 350, for ikke-Gladur medlemmer- ekskl SPORTI administrationsgebyr

Arrangørens kontaktinfo

Køre- og rideklubben Glaður



Se arrangørklubben på SPORTI

Køre- og Rideklubben Glaður

Mødested/startsted

Gudumlundvej 6
7620 Lemvig
Danmark Vis på kort Navigér hertil