ASKA: Medicinhåndteringskursus

Mandag den 8. maj 2023

Vi har fået en aftale med dyrlæge Mette Ebbensgaard fra Sundt Hesteliv/Langå Dyrehospital om afholdelse af endnu et medicinhåndteringskursus, hvis vi kan samle 10 deltagere. 

Der er sket en lovændring, som betyder, at heste-ejere i en række tilfælde, får brug for et medicinhåndteringskursus for at kunne behandle deres hest. Det gælder for alle heste, som ikke er udtaget fra konsum - og det kan heste ikke længere blive undtagen i helt særlige tilfælde. Med dette kursus vil du selv kunne give din hest medicin - også i fremtiden.

Hvem kan have brug for medicinhåndteringskursus?
Er din hest ikke udtaget af konsum, skal du enten have arbejdet med produktionsdyr i mere end 6 mdr. fuldtid før 2007, eller have et medicinhåndteringskursus for at du kan få udleveret receptpligtig medicin til din hest. Det gælder alt fra smertestillende, antibiotika og til ormekure.

Hvornår?
Kurset består af 2 dele:

  • En praktisk del der vil blive afholdt d. 8. maj fra kl 18-21 på Havbakkegaard, Ajstrup Strandvej 52, Malling
  • En teoretisk del der bliver webbaseret og skal være bestået inden d. 8. maj. Teorien består af flere mindre powerpoint oplæg og efterfølgende en "multiple choice" opgave efter hvert oplæg.

Du vil ca. 1 uge før kurset få adgang til teorien via et link på mail, så du har god tid til at gennemgå det.

Tilmelding sker via Sporti. Det er vigtigt, din mailadresse fremgår, da den skal bruges til en teoretiske del. Tilmelding senest 10. april. 

Der er 10-12 pladser på holdet

Pris i alt: 1250 kr. for ASKA-medlemmer, 1400 kr. for øvrige. 

Der vil blive serveret kaffe og kage i løbet af aftenen.

Vi glæder os til en spænende aften.

Mvh ASKA

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Stald Havbakkegaard
Ajstrup Strandvej 52
8340 Malling
Danmark Vis på kort Navigér hertil