Gandurs Junior - Ungdoms team

1. marts - 15. april 2023

Gandurs Junior-ungdoms team

Drømmer du også om et større fællesskab med jævnaldrende omkring den islandske hest? - Så bliv en del af Gandurs Junior-ungdom!

Vi vil oprette et fast team på ca. 12 ryttere, der på forhånd er skrevet op til vores forskellige samlinger.

Vi vil tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter. Det kan bl.a. være fælles rideture i spændende naturområder, foredrag om hestehold, ridning mm, samt ride undervisning/kurser på egen hest, Der vil blive lagt vægt på hyggelige samlinger med plads til alle, uanset niveau.
Mange af aktiviteterne vil foregå i Gandurs lokalområde eller ved vores ovalbane på Damkærvej 4, Skærup 7080 Børkop

De første 4 samlinger / Aktiviteter er allerede i kalenderen, samt i hvert fald 2, måske flere er på vej, men de er endnu ikke færdig tilrettelagt.

Som en del af teamet, deltager du gratis i vores samlinger og vil blive forhåndstilmeldt. - Det er dog vigtigt at du melder til eller fra om du kan deltage i de forskellige ting, da andre unge i klubben kan få glæde af pladsen hvis du er forhindret.

Tilmelding til de første 3 ud af 4 ting vil derfor være i forbindelse med tilmelding til teamet her.

  • 30. Apr: Stævne træning og teori med Berit Ertmann
  • 11. Maj: Samling, hygge og klargøring af udstyr til klubmesterskabet (samt evt. hjælp til klargøring af div. til stævnet)
  • 13 Maj. Dommer, Berit Ertmann vil svare på spørgsmål til din dommersedel hvis du deltager i Gandurs klubmesterskab.
  • 24. Juni: Ridetur til stranden ved Dicte Hasselstrøm

Alle der er en del af teamet, modtager teamtøj med med logo.

Det koster 700 kr. at være en del af teamet.

Der vi løbende blive søgt både fonde og sponsorer til teamet – derfor har det også været muligt for os, at udbyde team prisen til kun 700,- da vi allerede har fået en del ind. – jo flere midler jo flere og federe arrangementer. Vi tror på at det her bliver mega fedt.

Sidder du allerede nu med en god idé til en samling, må du endlige sige til - alle forslag er velkomne. Samlingerne er for jer - og skal passe til jeres behov og drømme. Skriv evt. din ide i feltet ”bemærkning til arrangøren”.

Det er som udgangspunkt vore junior / ungdoms udvalg der står for at arrangere og afholde alle arrangementer i team regi. Udvalget består pt. Af en blanding af både junior og ungryttere samt et par voksne.

For spørgsmål, kontakt:

  • Stine Madsen, Tlf.: 22587117, eller
  • Camilla Kongsted, Tlf.: 26232472
Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Gandurbanen
Damkærvej 4
7080 Børkop
Danmark Vis på kort Navigér hertil