ASKA: Voksenridelejr ved Gl. Klitgaard camping

9. - 11. juni 2023

Invitation til ASKA Voksenridelejer i Løkken på Gl. Klitgaard Camping

Fredag d. 9 til søndag d. 11 juni 2023

Kom og vær med til en hyggelig weekend ved Vesterhavet ved Løkken i dejligt selskab af heste og hesteglade folk samt en masse smukke og oplevelsesrige ture i naturområder der ikke minder om de østjyske.

Programmet vil være:

Fredag: Vi ankommer til Gl. Klitgård Camping. Hestene installeres på klargjorte folde. Der er enkeltfolde og folde til flere heste der kender hinanden. Wrap er inklusiv.

Hestefolket har hyggelige 5 mandshytter til rådighed. Der er evt. også mulighed for at bo i telt ved hytterne. (Samme pris)

Skriv gerne hvis du har ønske om at bo i hytte med nogle bestemte medryttere.

Ca. kl. 18 - 18.30 har vi aftenhygge med pizza. Der er et dejligt fællesrum hvor vi spiser og hilser hinanden velkommen. Vi gemmer mad til dem der kommer senere.

Efterfølgende (ca. kl. 20/21) er der mulighed for en aften / nat ridetur ved Vesterhavet. Intet er smukkere end at ride ved vestkysten i solnedgangen og der er masser af mulighed for at give den gas i galop på stranden.

Man kan også vælge at trække sin hest en tur til vandet.

Lørdag: Efter en tidlig morgenmad sætter vi kurs mod Rubjerg Knude fyr.

Fyret blev flyttet i 2019 pga. skridfare fra klitten og ligger på en vandrende sandmile der består af stejle skrænter og smukke udsigter. En lokal guide vil tage os rundt til smukke oplevelser på denne dagstur. Vi medbringer selv en madpakke og drikkedunk. Turen vil være ca. 20 km i roligt tempo med lang frokostpause.

Eftermiddagen står på afslapning ved poolen eller ved hytterne.

Om aftenen er der feststemning og helstegt pattegris. Man medbringer selv drikkevarer til hele weekenden. Der er også en fin butik på campingpladsen.

Søndag: Efter morgenmaden er der oprydning og udtjekning. Hytterne er inklusiv rengøring. Herefter er der mulighed for at ride på campingpladsens fine ovalbane eller nyde en tur i dagslys på stranden med eller uden hesten. Kl. 12.30 spiser vi frokost sammen og kl. 13.30 er det farvel og tak for denne gang.

Pris for medlemmer: 1500 ink. hytte, fold, wrap, alle måltider fra fredag aften til søndag frokost og rengøring af hytter. Eks sporti gebyr

Pris for ikke medlemmer: 1700 kr. Eks sporti gebyr

Forpligtigelser: Man forpligter sig til IKKE at medbringe heste der har sygdom eller været i opstaldning ved syge heste.

Vi hjælper hinanden til at klargøre måltider. Vi er sammen om at rydde op og holde pladsen ren efter os. Foldene skal forlades rengjorte.

Tilmelding: via sporti. Tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads, blot giv ASKA besked til feyling_ridning@hotmail.com hvem der overtager. Sidste frist for tilmelding er mandag 1/5 2023

Mødested og tid: Fredag d 9/6 ca kl 17-20ish. Man må gerne komme fra kl 15.

Gl. Klitgaard camping. Lyngbyvej 331, 9480 Løkken

Mere:
Husk under bemærkning til arrangør at påføre hvis du har nogle allergier mm
Man skal være 18 + for at deltage
Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldte

Vi glæder os til en super hyggelig weekend,
ASKA Turudvalg

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Gl. Klitgaard Camping
Lyngbyvej 331
9480 Løkken
Danmark Vis på kort Navigér hertil