Gandurs Agility og Trail Træning

15. - 29. april 2023

2 tilmeldte

Gandur inviterer til øve dage med Trail og Agility ved Stald Pitt Stop

En sjov og lærerig måde at arbejde med sin hest på – som supplement til tur og træning. Og hvem ved; måske bliver du så bidt af det, at du får lyst til at deltage i stævner…

Hvad er agility? Det er samarbejde og pression; Det er en række forhindringer, som skal forceres/løses, og det skal ske med ro og balance, så det bliver en god oplevelse for både hest og handler/rytter. Det er noget alle kan være med til, ny og erfaren, ung og gammel. Og i takt med erfaring, sættes sværhedsgraden op. Det er noget alle typer af heste har godt af, uanset om det er skovturshesten eller top konkurrence heste. Agility foregår fra jorden.

Trail er i princippet det samme, men til hest. Hvordan foregår det: Vi inddeles på hold med 4 ekvipager pr. hold. Først en kort introduktion om foreningen Dansk Hestevelfærd og disciplinen (trail/agility), hvorefter vi guides rundt til de forskellige forhindringer; får tips og tricks om korrekt og nænsom ”handeling”. Herefter ”leger” man lidt selv under kyndig vejledning af Pia. Der er afsat 1 time pr. hold. Der er pt. ikke mulighed for at opstille fold, så ønsker du at se andre hold end det du selv deltager på, skal din hest kunne stå i trailer.

Du kan tilmelde dig følgende:

  • Agility: d. 15/4. Pris 125 kr.
  • Trail: 29/4 Pris 125 kr.
  • Ved tilmelding til Begge arrangementer, gives 50 kr. i rabat således at prisen samlet bliver 200 kr.
  • Pris IKKE medlemmer 175 kr. pr. arrangement, INGEN mængde rabat.

Tilmelding for medlemmer åbner d. 11.3 kl. 10.00 – For IKKE medlemmer 18.3 kl. 10.00 Tilmeldingen lukker d. 10.4 kl. 10.00

  • 8 deltager pr. arrangement
  • deltager 16 deltager pr. arrangement.

Gandur er som altid, vært ved Kaffe, te og kage.

Sandwich kan tilkøbes. Pris: 55kr. – Medbring selv drikkevare.

Om Stald Pitt Stop - Et hyggeligt lille Jyde-heste sted, hvor ejerne, Pia og Thorfin tilbyder guidning og undervisning i agility/trail, miljøtræning mm. - for ALLE hesteracer. Der er anlagt en stor permanent bane med flere forskellige ”forhindringer”. Hvert år afholdes lege-/trænings dage og 1-2 agility stævner, samt kurser og evt. lejr. Ud over det er her en lille butik med heste- og hundefoder, og lidt til kat - plus tilskud og pleje produkter. Stald Pitt Stop er en del af foreningen Dansk Hestevelfærd.

Mødested: Fittingvej 21 Fitting, Vorbasse, Denmark, 6623

Tidsplan og info kommer via mail og vores fb. Gruppe – lokalklubben Gandur et par dage før arrangementerne.

Vi glæder os til at se jer.

VH. Gandurs Aktivitets udvalg / Helle Høst

Arrangørens kontaktinfo

GandurSe arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Fittingvej 21
6623 Vorbasse
Danmark Vis på kort Navigér hertil