ASKA: Ny i islænder stævneverdenen

Søndag den 26. marts 2023

ASKA inviterer til foredrag og hyggeaften om at blive klogere på det der med islænderstævner

ASKA har inviteret Rikke Schöllhammer Wollf til at dele erfaringer, oplevelser og gode råd med dig, der er ny i islænder stævne-verdenen, dig der drømmer om en god stævnedebut, eller dig der er forældre til et barn der gerne vil ride stævne, men måske ikke selv rider (“ponymødre og -fædre”) og som gerne vil vide mere om hvad det at  ride stævner på den islandske hest indebærer.

Vi kommer til at snakke om hvad der er godt at vide og gøre før, under og efter et stævne. Hvad skal man huske at pakke? Hvor tidligt skal man være klar? Hvad er no-go? Hvad er forskellen på en A- og B-finale? Og meget andet. Der vil være masser af tid til spørgsmål, snak og til at få hilst på andre nye stævneryttere (-forældre).

Oplægsholder Rikke Schöllhammer Wolff har mange års erfaring med den islandske hest og er selv en aktiv og erfarn stævnerytter. Rikke er desuden uddannet på Holar og underviser på alle niveauer.

Mødested: Havbakkegaard, Ajstrup Strandvej 52, 8340 Malling

Tidspunkt: kl. 19.00-20.30.

Varighed: ca 1 ½ time incl. kaffe/te/kakao og kage

Pris:

  • ASKA-medlemmer kr. 50
  • Ikke-medlemmer kr. 65

Tilmelding: Tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads, blot giv ASKA besked på aska.pernille.svendsen@gmail.com hvem der overtager. Max. 20 pladser. Sidste frist for tilmelding er 20/03 kl 21.30. Ved for få deltagere forbeholder vi os retten til at aflyse.

Vi glæder os til at se jer alle til en super hyggelig aften!

ASKA bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Stald Havbakkegaard
Ajstrup Strandvej 52
8340 Malling
Danmark Vis på kort Navigér hertil