ASKA: Springdag

Fredag den 5. maj 2023

ASKA er glade for at kunne invitere til springdag med Vibeke Ringmann Kolsch.

Til undervisningen er der plads til alle, uanset alder og niveau. Junior og ungdomsryttere rider sammen om formiddagen og øvrige om eftermiddagen.

Vibeke starter med at fortælle og så er vi klar til lidt spring og måske en lille bane. Højden på springene tilpasses efter ekvipagerne.

Der er mange gode grunde til at deltage, her får du 3:

  • De fleste heste synes det er super sjovt at springe og hvem vil ikke gerne have en glad hest.
  • Springning træner styrke, balance og koncentration og så er springning ofte til stor gavn for den islandske gangartstræning, da der under selve springet er et øget fokus på hestens ryg og bagpart.
  • Det giver selvtillid og et godt sammenspil hest og rytter imellem.

Alle er desuden meget velkomne til at komme og følge undervisningen af de andre hold og have tid til lidt hygge. Tag et tæppe, frokost og drikkedunk med. ASKA sørger for kaffe/te/kakao.

Underviser er Vibeke Ringmann Kolsch, der har arbejdet professionelt med springheste fra 1989 - 2008. Hun har bl.a. arbejdet på Tjele Gods hos John Byrialsen og har selv sprunget klasser op til 1.40 cm. Vibeke er i dag Islænderrytter og aktiv stævnerytter og uddannet Lokaldommer under DI.

Mødested: Ovalbanen på Vilhelmsborg - vi rider på banen inden for sporet.

Fold: det er muligt at lave en lille fold, medbring selv hegn, vandspand mv.

Parkering: foregår på den store parkeringsplads foroven af anlægget. Det er IKKE tilladt at køre ned til ovalbanen, og ej heller på græsset ved stien til banen. Respektér venligst dette.

Varighed: Der rides i 6 hold med hver 3 ryttere. Der er afsat en time til hvert hold. Vi starter kl. 9.00 - 12.00 for junior- og ungdomsryttere. Frokost kl. 12.00 - 13.00 hvor vi spiser medbragte madpakker. Øvrige hold fra kl. 13.00 - 16.00. 

Tidsplan og hold plan kommer ca. 4 -5 dage før. Skriv i bemærkninger om du har sprunget før og evt. hvor meget / højt.

Pris:

  • ASKA junior og ungdomsmedlemmer kr. 250
  • ASKA øvrige medlemmer kr. 325
  • Ikke ASKA-medlemmer kr. 425

Tilmelding: Tilmelding er bindende, men man må gerne sælge sin plads, blot giv ASKA besked på aska.pernille.svendsen@gmail.com hvem der overtager. Max. 9 pladser formiddag og 9 eftermiddag. Sidste frist for tilmelding er 28/4 kl 21.30.

Vi glæder os til at se jer alle til en super hyggelig dag!

ASKA bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

ASKASe arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Ovalbanen på Vilhelmsborg
Bedervej 101
8320 Mårslet
Danmark Vis på kort Navigér hertil