Aarhus Le Mans

10. - 11. juni 2023

53 tilmeldte

Kom med til Le mens 24-timers løb i Århus!  

Hvad er det?
Aarhus 1900 inlinere afholder igen i år Le mans. Kom og rul med i 24 timer, individuelt eller som et hold. Det står alle deltagere frit for, hvordan man ønsker at deltage.

Nogle hold har en målsætning om, at der altid skal være en på banen i 24 timer. Andre har en målsætning om at køre en bestemt distance i løbet af 24 timer. Målet er op til jer – banen, rammerne og stemningen sørger vi for!

Det er et sjovt, socialt arrangement, hvor man får en fantastisk mulighed for at mødes med løbere fra andre klubber & gi’ den gas.

Hvad har vi hørt om det?  " Jeg kørte 4 maraton distancer på 24 timer! " Jeg spiste så meget kage, at jeg fik det skidt… " Jeg kørte midt om natten med banens lys og musik i ørene – fredfyldt og fantastisk!  

Det praktiske

HVORNÅR? Det foregår d. 10. juni fra kl. 11.00 til d. 11. juni kl. 11.

HVOR? På rulleskøjtebanen i Aarhus ved skøjtehallen (Christiansbjerg, Halmstadsgade)

OVERNAT? Det er muligt at lave en lejr eller sætte et telt op og overnatte ved banen. Der er adgang til toilet, bad og omklædningsfaciliteter og vi sætter et fælles teltområder op, hvor man kan sidde og slappe af, når man ikke er ude på banen eller når man kigger på som tilskuer. 

MAD? Man får vand, juice, frugt, kaffe og kage samt morgenmad søndag morgen med i prisen, mens aftensmad lørdag aften kan vælges som et tilkøb. Som noget nyt i år får vi serveret varm mad i Ana's Cantina i Aarhus Skøjtehal, hvor man kan tanke op med et solidt og lækkert måltid (både almindelige og vegetar). Det er muligt at deltage både med og uden aftensmad – det vælges som tilkøb ved i forbindelse med tilmelding på Sporti. (Det er også muligt blot at deltage i løbet af dagen uden madbestilling)

PRIS? 225 kr. for deltagelse i løbet inkl. mad og 125 kr. for drop-in uden aftensmad, men med forplejning derudover.

Hvad skal I så huske?  Vi har masser af god stemning, musik, et køleskab til drikkevarer, fjernsyn (hvor vi også ser Le Mans), sjov til børnene, og vores klubtelte, hvor man kan sidde i læ samt first aid kit, hvis der sker uheld på dagen.  Det er en god ide at medbringe rullesager (hjelm, skøjter, drikkedunk osv.), eventuelle snacks til dagen, telt og udstyr til overnatning, eventuelt en stol og tøj til både nat og dag, regn og solskin!   Har I spørgsmål til arrangementet kan I enten skrive i facebook-eventet, til vores mail (a1900.bestyrelsen@aarhus1900.dk) eller ringe til Jens på 21 96 21 45.    Vi glæder os til at se jer til et fantastisk arrangement. 

Arrangørens kontaktinfo

Aarhus 1900 InlinereSe arrangørklubben på SPORTI

Aarhus 1900 Inlinere

Mødested/startsted

200 meter banked track asfaltbanen
Halmstadgade
8000 Århus C
Danmark Vis på kort Navigér hertil