Glettas Juniorlejr

7. - 9. juli 2023

Vi byder igen velkommen til Glettas juniorlejr. Det bliver de fedeste dage i det bedste selskab og vi har et super program klar til jer med rigtig mange sjove og hyggelige ting. Det er en juniorlejr med fokus på hestene, naturen og den helt specielle hyggelige juniorlejrstemning. Glettas juniorudvalg har et kæmpe ønske om at ”opdrage” næste generation i den helt rigtige gletta-ånd til hygge, samvær, rideture og naturligvis krydret med virkelig god mad.

Hvornår?
Fredag 7. juli til søndag den 9. juli 2023.

Hvad skal vi?
Vi skal alle mulige forskellige dejlige ting. Vi skal f.eks. arbejde fra jorden og på bane, bade, strigle, nusse føl, lave opvisning, spise slik, bålmad og festmiddag og naturligvis ride på gode skovture og langtur med madpakker og allervigtigst bare hygge sammen og med hestene.

Hvem er du?
Du er bare den, der elsker vores islandske heste. Aldersgrænsen er ca 8-16 år, men det er vigtigst, at du er rimelig selvhjulpen, dvs. du selv kan hente hest, sadle op og ride på tur. Du skal medbringe egen hest og pæle og tråd til separatfold. Du sover i medbragt telt - og vi hjælper naturligvis med at fordele jer i teltene.

Tilmelding
Tilmelding åbner 1. maj kl 20.00 og lukker 1. juni. Der er plads til 20 juniorer og arrangementet. Prisen er 500 kr ekskl. Sporti gebyr og herudover skal der medbringes til lommepenge til Gletta-kiosken.

Arrangørens kontaktinfo

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Mødested/startsted

Høje Sejetvej 3
8654 Bryrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil