Faxi: Oldsagsstævnet 2023

Lørdag den 5. august 2023

Sæt allerede nu stort kryds i kalenderen ved lørdag den 5. august, så du ikke glemmer Oldsagsstævnet. Hold dig ikke tilbage og frygt ej, hvis din alzheimer af og til spiller dig et puds eller hvis du tror, du har problemer med at høre speaker. Dette er stævnet, hvor det er tilladt med verbal hjælp fra sidelinien. Stævnet for alle Faximedlemmer, der har rundet de 40 år. Forøg din sociale kompetence og tilmeld dig straks.

Hvis vi husker rigtigt kan der dystes i T8, T5, T4, T3, 4.5, 4.3, 4.2, og 5.2. Max een tölt klasse og een gangartsklasse pr. hest. Der rides ikke efter Fipo-regler, men klasserne afvikles som vanligt.

Tilmeldingen starter på Sporti den 1. juli kl. 20.00 og slutter den 15. juli kl. 23.59. Stævnet afvikles med minimun 20 ekvipager og maximum 40. Startgebyr 300 kr. Magter du at ride 2 heste, som er max pr. rytter, bedes du tilmelde dem i prioriteret rækkefølge. Skriv hest 1 og hest 2 på din tilmelding. I tilfælde af venteliste forbeholder vi os ret til kun at tilskrive dig een plads. Dit ene startgebyr vil selvfølgelig da blive refunderet. Alle former for ændringer, efter at du har tilmeldt dig, kræver et gebyr på 100 kr. Ønsker du at sælge din deltagerplads, lader det sig kun gøre, hvis køber ønsker at ride den samme klasse og den samme volte, som du har tilmeldt dig. Kun én ændring pr. ekvipage tillades. Der kan således ikke sælges en plads og efterfølgende ændres klasse eller volte, det vil være at betragte som 2 ændringer. Melder du fra p.g.a. sygdom tilbagebetales dit startgebyr minus 100 kr. mod fremvisning af læge- eller dyrlægeerklæring.
At deltage i et Faxistævne er lig med at underskrive en tro- og loveerklæring, men husk hestepas og gyldigt vaccinationskort til fremvisning ved indtjek.

Vanen tro hjælpes alle ad til Faxistævner. De yngste deltagere kan forvente en arbejdsopgave før, under eller efter stævnet. Hjælperliste finder du sammen med program  på Faxis hjemmeside og på FB ca. en uge før stævnet. Vi søger også elskværdige besøgsvenner = hjælpere til forskellige opgaver. Meget gerne juniorer – I bliver også gamle engang.
Faxiteriet har åbent for salg af drikkevarer og udlevering af forudbestilte sandwich.

Uddeling af rosetter til alle finaledeltagere og præmier til vinderne vil finde sted under aftenens festivitas. Ligeledes er det her, den meget eftertragtede, vandrepræmie uddeles. Så gå ikke glip af årets fest i Faxi. Festen er også for besøgsvenner, de tildeles dog ikke taleret. Meld dig trygt og tag gerne din nærmeste familie med til ægte Faxihygge. Der serveres let fordøjelige retter til en pris af 200 kr. Børnebørn under 12 år 100 kr. Medbring tallerken, bestik, glas og hagesmæk. Ønsker du andet at drikke end Tuborg og sodavand til maden må du også have det i kurven. Festen holdes, hvis blot 20 personer melder sig, men vi kan nok ikke være mere end 40 i alt.

Er du i tvivl om noget efter dette lange skriv, så kontakt blot Kirsten Møller Jacobsen på borrevang05@gmail.dk eller 27622477.

Vi ses Asmindrupvej 100, 4390 Vipperød hilsen de tre halvgrå.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben FAXI



Se arrangørklubben på SPORTI

FAXI

Mødested/startsted

Faxi banen
Asmindrupvej 100
4390 Vipperød
Danmark Vis på kort Navigér hertil