Mountain Trail Stævne – Sjællands Horse Park

Lørdag den 3. juni 2023

Det er tid til at åbne for tilmeldingen til årets anden mountain trail challenge. Den 3. juni tager Mountain Trail Danmark teamet til Sjællands Horse Park for at være medarrangør af parkens anden mountain trail challenge sammen med Charlotte Leming. Vi glæder os til at se både nye og gamle ansigter til en hel dag med godt horsemanship, fællesskab og hyggelig stemning. 

Husk, det er gratis for tilskuere, så hvis du er nysgerrig på Mountain Trail, husk at krydse d. 3 juni af i kalenderen og kom med til den gode stemning, som vores stævner er kendt for!

Dette stævne vil blive afholdt lørdag D. 3 juni.

Der er klasser for alle niveauer, også dem der ikke har været i parken, kan deltage.

Der er mulighed for at overnatte fra fredag til søndag. Hvis du vælger at overnatte, er der fri adgang til parken fredag.

Se også Sjællands Horse Park hjemmeside for andre muligheder for undervisning her: http://xn--sjllandshorsepark-srb.horsepark.dk/
Alle kan være med.

Til et Mountain Trail stævne, kan du forvente en god hyggelig stemning, imødekommende mennesker og masser af opbakning og et program hvor der er klasser for alle niveauer og heste.

Du kan deltage uanset om du er medlem eller ej.
Specielt for et Mountain Trail stævne er at der kan startes klasser som er fra jorden , og klasser som er ridende, og der deltages i det udstyr som du er vandt til at ride i og som passer bedst til dig og din hest – det betyder kort sagt at du kan deltage i engelsk sadel, western udstyr, med islænder, bomløs (Sadel SKAL bære stigbøjler), med- og uden bid osv.

Så kridt hesteskoene, find søndags-ridetøjet frem og pak teltet – det bliver SÅ FEDT!

Klasserne inddeles i barn (6-11 år), junior (12-18 år) og voksen og open.

Open Klasser er “alle mod alle” uanset heste størrelse og alder, men instruktører og hestetrænere må KUN stille op i Open.

Heste må starte som 2 års i in-hand klasser, i det kalender år hesten fylder 2.

Klasser Pris: 130 kr

Startliste, Patterns, program og scoresheets

Alle startlister, patterns, officielt program, scoresheets offentliggøres i vores Facebook-gruppe: Horse Park Denmark 2023 Stævner

Første eksemplar af startlisten udkommer tirsdag den 30. maj

Eventuelle ændringer sendes til des@horsepark.dk

Overnatning og Paddocks
Det er muligt at overnatte i eget telt fra fredag.
Pris: 75 kr per nat, per person

Paddocks kan lejes pr. dag.
Opsat paddock: 100 kr

Paddock med eget grej – 50 kr pr. dag

Arrangørens kontaktinfo

Mountain Trail Danmark


Mødested/startsted

Sjællands Horse Park
Hvalsøvej 27
4320 Lejre
Danmark Vis på kort Navigér hertil