Geysir: Kursus med Johan Häggberg

3. - 4. februar 2012

Vi er glade for at kunne tilbyde ridekursus med svenske Johan Häggberg.

Johan er en af Sveriges mest vindende ryttere gennem tiden. Han har deltaget i VM mange gange og har fået adskillige medaljer med hjem, bl.a.: 4 guldmedaljer, 5 sølvmedaljer og en bronzemedalje. Johan er konkurrencerytter, han er kåringsrytter og han er avler og han har været udnævnt til årets profil i Sverige i alle tre kategorier.

Udover dette så er Johan uddannet dommer og har en af de få ridelæretitler i instruktøruddannelsen i Sverige. Han er eksaminator på den internationale dommeruddannelse i FEIF og er meget aktiv i dommer- og instruktøruddannelsen i Sverige. Han er derudover også en meget benyttet foredragsholder. Johan underviser på alle niveauer og er en seriøs og inspirerende underviser.

Undervisningen vil foregå i ridehus.

Der rides 40 minutter alene fredag eftermiddag. Lørdag rides der 2 gange, 2 og 2 i 35 minutter. Der vil lørdag eftermiddag, være tid til ”spørgetime”, hvor i altså her kan snakke med Johan og spørge ind til hvad i nu skulle have i tankerne.

I skal selv sørger for at medbringe frokost, som vil kunne spises hos Barbara Højlund, der bor 2 minutters kørsel fra ridehuset.

Kursets pris er 1300 kr. (ekskl. SPORTI gebyr) såfremt vi får 10 tilmeldte. I skal dog sørge for at have 15 kr. med pr. dag som skal betales for benyttelse af ridehus.

Hvis der bliver behov for opstaldning af hest på fold eller evt. Boks kan Julie kontaktes på: 50563105.

Tilmeldingen på kurset er bindende, så hvis man bliver forhindret i at komme, refunderes pengene ikke. Dog kan pladsen godt sælges væk.

Arrangørens kontaktinfo

GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Buesøvej 19
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil