DI’s Elitesamling for seniorryttere

20. - 22. juni 2023

Kursus med Anton Páll Nielsson (Toni) for seniorelite A ryttere.

Eliteudvalget inviterer vores elite A-ryttere til kursus med Toni.

Kurset vil foregå hos Stald SePi, Rue Hed 64, 5462 Morud tirsdag d. 20. juni, onsdag d. 21. juni og torsdag d. 22. juni samt på DM-banen i Svendborg, hvis logistikken tillader det. Prisen er 650 kr. pr. undervisning á 40 min. samt kr. 30 for brug af ovalbanen i Svendborg. Derudover kan lejes boks til kr. 50 pr. dag. Undervisning samt boks pr dag betales via sporti og brug af ovalbane betales direkte til Saga Svendborg på mobilepay 27784 (skriv: baneleje).

Du kan ved tilmeldingen ønske tider formiddag eller eftermiddag. Kryds af om du ønsker træning på ovalbane, så ser vi om logistikken tillader det.

Vi ønsker som udgangspunkt, at der bliver plads til alle de elite A-ryttere, der måtte ønske en tid, så hvis du har tilmeldt dig mere end 3 tider, kan du blive bedt om at afgive en plads til en elite A-rytter, der ikke har fået en tid. 

Er der ledige tider, når elite A-rytterne har tilmeldt sig, vil elite B-rytterne få tilbudt de ledige tider. Elite A-rytterne har fortrinsret til at tilmelde sig kurset frem til d. 6. juni, hvorefter der åbnes for elite B-ryttere.

Arrangørens kontaktinfo

Dansk Islandshesteforening, EliteudvalgetSe arrangørklubben på SPORTI

Dansk Islandshesteforening

Mødested/startsted

Stald SePi
Rue Hed 64
5462 Morud
Danmark Vis på kort Navigér hertil