Heklas Ungeteam sæson 2023/2024

1. august 2023 - 30. juni 2024

18 tilmeldte

Heklas Ungeteam 2023/24

Så åbner vi for tilmeldingen til en ny sæson på Heklas Ungeteam.

Er du født i 2005 eller tidligere, har lyst til at dygtiggøre dig som rytter, være åben for nye input og samtidig har lyst til sociale relationer sammen med andre unge, så er Heklas Ungeteam lige noget for dig. 
Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 18 på teamet, og der oprettes venteliste på to personer. Tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er at styrke det sociale fællesskab blandt teamets medlemmer og at skabe udvikling hos den enkelte rytter - uanset hvilket niveau man er på. 

Vi har været så heldige, at have to undervisere på teamet i den kommende sæson. Emil Fredsgaard har igen sagt ja til at være teamets faste underviser. Han er en engageret og dygtig underviser. Frederikke Stougård er den anden faste underviser, som vi for første gang kan byde velkommen i Hekla-regi. Frederikke brænder for de unge i sporten og sammen med Emil er vi ikke i tvivl om, at vi har sat det stærkeste hold til jer.
Vi gør opmærksom på, at der skiftes mellem de to undervisere. Det er således ikke muligt at lave interne bytteaftaler. 

Der kan også komme ændringer i kalenderen, da der på nuværende tidspunkt ikke er sat datoer for kåringer, stævner, som underviserne skal deltage i.

Projektforløbet forventes at koste omkring kr. 90.000,- Vi er derfor afhængige af sponsorer, da egenbetalingen ellers ikke rækker. Vi ser gerne, at alle bidrager med at finde dem. Desuden vil Ungeteamet afholde et hyggestævne i Hekla lørdag den 11. maj, hvor overskuddet går til teamet. På denne måde kan budgettet hænge sammen. Det er derfor nødvendigt, at du og måske også familie/venner kan stille 100 % som arrangør denne dag. Teamet står denne dag for alle opgaver som cafeteriet, sekretariatet, banepleje, Sporti/IceTestng.  

Pris pr. deltager kr. 2.800, som inkluderer:

  • Tøj med logo
  • 8 x 40 minutters individuel undervisning
  • Socialt arrangement i december måned  

Derudover bliver der taget initiativ til at følges til fx Istølt for at styrke fællesskabet. Dette bliver egenbetaling. Derudover skal I være med til at bestemme, om der skal tages flere initiativer og i så fald hvilke.

En typisk dag med samling og undervisning starter om morgenen med ankomst og fælles morgenmad, som teamlederen sørger for. Undervisningen går i gang og afbrydes af fælles frokost, som I to og to skal sørge for een gang i løbet af sæsonen. 
Det forventes, at I deltager til samlingerne fra start til slut. Undervisningen vil foregå på Heklas baneanlæg og enkelte gange i lejet ridehal, når årstiden kræver det. Vi forsøger at finde hal tæt på Hjallerup, men erfaringen viser, at det kan være svært. 

Gå ikke glip af denne mulighed for at være en del af Ungeteamet i Hekla.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:

  • Ingrid Damgaard - Ingrid.damgaard73@gmail.com eller 20922212

Tilmelding kan ske frem til 1. august 2023, eller når holdet er fyldt.

Arrangørens kontaktinfo

Nordjysk Islandshesteforening HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil