Heklas Voksenteam sæson 2023/2024

1. august 2023 - 30. juni 2024

18 tilmeldte

Så åbner vi for tilmeldingen til voksenteam i Hekla, sæson 2023/2024, Hjallerup Engvej 1a, Hjallerup.

Er du over 35 år, har lyst til at dygtiggøre dig som rytter, være åben for nye input og samtidig har lyst til hyggelige sociale relationer sammen med andre voksne, så er Heklas voksenteam lige noget for dig.

Du skal selvfølgelig være medlem af Nordjysk Islandshesteforening Hekla for at være en del af teamet. Der er plads til max. 18 på teamet, og tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle” princippet.

Formålet med teamet er at styrke det hyggelige sociale fællesskab blandt teamets medlemmer og at skabe udvikling hos den enkelte rytter - uanset hvilket niveau man er på. 

Vi har været så heldige, at Kathrine Vittrup og Liva Hvarregaard har sagt ja til at være teamets faste underviser. De er engagerede og dygtige undervisere. Læs mere om dem på Heklas facebookside. Der laves ikke to team, men et team som alle mødes samtidigt. Vi har været så heldige at finde to faste undervisere der minder meget om hinanden, derved rider man den ene gang ved Kathrine Vittrup og næste gang ved Liva Hvarregaard.

Prisen for forløbet dækker over udgifter til planlagte aktiviteter minus kost. Derfor vil man som deltager selv medbringe mad eller vi skiftes til at medbringe.

Pris pr. deltager kr. 3.500, som inkluderer:

  • Opstartsweekend (8.-10. september 2023) på Gl. Klitgaard Camping i hytter (der må forventes at der kommer en lille merudgift til mad til weekenden – aftales efter tilmelding)
  • Tøj med logo (sponsor Horsepartner)
  • 8 x 40 minutters individuel undervisning af Kathrine og Liva.

Derudover bliver der taget initiativ til at følges til fx stævner eller andre arrangementer. Dette bliver egenbetaling. Som deltager vil du være med til at bestemme, om der skal tages flere initiativer og i så fald hvilke.

En typisk dag med samling og undervisning starter om morgenen med ankomst og fælles morgenmad, som teamlederne sørger for. Undervisningen går i gang og afbrydes af fælles frokost, hvor vi hygger os sammen. Det forventes at I så vidt muligt deltager til samlingerne fra start til slut. Undervisningen vil foregå på Heklas baneanlæg og enkelte gange i lejet ridehal, når årstiden kræver det. Der kan komme en mindre egenbetaling til leje af ridehal.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at være en del af det eftertragtede Voksenteam i Hekla.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til:

Tilmelding kan ske frem til 15.07 2023, eller når holdet er fyldt.

Arrangørens kontaktinfo

HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Hjallerup Engvej 1a
9320 Hjallerup
Danmark Vis på kort Navigér hertil