ASKA: Alrid-øvedag

Søndag den 20. august 2023

Kære Alridsryttere

Skal du til Alrid eller ønsker du at snuse til opgavedelene? Så inviteres du hermed til tur ved Langtved, hvor Mette Borresen (arrangør af flere Alridstævner) vil vise os rundt i det Langtvedske terræn d. 20. august 2023 med start kl. 10.00! Det er samme sted hvor der afholdes DM i Alrid 2023 til september, så dette er verdens bedste mulighed for at forberede dig og din hest på området og hvordan Langtved ser ud. Og så bliver det monster sjovt! Desuden kan du stille en masse spørgsmål om regler ved springene og i terrænet, da Mette kender alt til dette.

Dagen er delt op i to. Første del varer ca. 2½-3 timer og vi kommer igennem forhindringer svarende til AL 4 niveau (max højde 40 cm) til AL2 niveau (max højde 65 cm) inkl. bro og grøfter. Det er selvfølgelig valgfrit, hvilke forhindringer du vælger at passere eller ride uden om. Der er pauser undervejs.

Efterfølgende laver vi små folde, hvor heste og mennesker får en god frokostpause med hjemmebragte madpakker. Medbring selv hegn og vandspand mm.

Efter pausen er der mulighed for at øve dressur i ridehallen og/eller gangarter på ovalbanen, eller blot lade din hest se faciliteterne. Vi satser på at have gjort det fint efter os og være færdige ved 16 – 17 tiden.

Sted: Langtved Islandsheste. Dybvadsvej 124. 9740 Brønderslev

Pris:

  • 150 kr for ASKA-medlemmer
  • 250 kr for ikke ASKA-medlemmer

Du er forpligtet til IKKE at medbringe syge heste eller heste der har været i kontakt med smitsomme sygdomme.

Husk en god madpakke. ASKA medbringer kaffe og kage. Ankomst fra kl. 9.00. Opsadlet og afgang kl. 10.00.

Max deltagerantal: 15 ryttere. Tilmelding er bindende, men det er ok at sælge sin plads. Blot giv besked via sporti hvem der overtager. Der oprettes ikke venteliste.

Vi glæder os til en sjov dag!

Mvh Turudvalget

Arrangørens kontaktinfo

ASKA



Se arrangørklubben på SPORTI

ASKA

Mødested/startsted

Langtved Islandsheste
Dybvadsvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil