Gletta: Undervisningsdag med Frederikke Stougaard

Lørdag den 30. september 2023

Kom til undervisningsdag på Vengedalen ved Ry, hvor du får 40 minutters soloundervisning ved Frederikke Stougaard. Det er en dag for alle (junior, voksne, begynder og øvede) ryttere.

Prisen er 350,00 kr. ekskl. SPORTI gebyr.

Frederikke Stougård har stor erfaring som underviser og har flere elever der har høstet medaljer ved store internationale stævner, Danmarksmesterskaber og nordiske mesterskaber. Selv har hun været fast på landsholdet de sidste 7 år. Selvom hun har erfaring med at undervise ryttere på højt niveau og selv rider på højt niveau, er hun god til at tage hest og rytter på lige præcis det niveau de er på. Hendes undervisning henvender sig derfor til ryttere på alle niveauer – fra begynder til konkurrenceryttere. Frederikke tager alle problemstillinger op, om det er balancetræning, smidig- og lydighedsøvelser, tølt træning eller bare for at få nogle input til at gøre træningen sjovere for både hest og rytter.

Der er plads til 12 ryttere/heste á 40 minutter.

Da vi råder over 6 bokse, er der mulighed for brug af boks til din hest, 1,5 time før din undervisning og 1,5 time efter.

Vengedalens Garn- og Rideudstyrsbutik vil være åben i løbet af dagen - https://vengedalen.dk 

Arrangørens kontaktinfo

GlettaSe arrangørklubben på SPORTI

Gletta

Mødested/startsted

Vengedalen
Rodelundvej 44
8680 Ry
Danmark Vis på kort Navigér hertil