Tilmelding via køsystem med venterum

Vi har i SPORTI udviklet et køsystem med venterum, som vi bruger til de af vores arrangementer hvor der er stor interesse for at tilmelde sig når tilmeldingen åbner.

Venterum

Køsystemet har et venterum, der typisk åbner 10 minutter før officiel start af tilmelding, og venterummet lukker typisk 1 minut efter officiel start af tilmelding.

Alle der kommer ind i venterummet, får tildelt et tilfældigt nummer i køen når venterummet lukker og bliver derefter lukket ind til tilmeldingsformularen i rækkefølge. Man kommer automatisk videre fra venterummet til pladsen i køen, uden at man skal gøre noget aktivt.

Alle der kommer frem til tilmeldingen og køsystemet efter venterummet er lukket, får automatisk næste nummer i køen. Et nummer der vil være efter dem der kom ind i venterummet. Det er altså en fordel at komme ind i venterummet.

Køsystemet

Når man er kommet ind i køen, kan man se sin aktuelle position i køen. Den vil løbende tælle ned, indtil det er blevet ens tur. Herefter bliver man automatisk sendt videre til tilmeldingsformularen.

Når det er blevet din tur har du 15 minutter til at lave alle tilmeldingerne og gennemføre betaling.

Man kan kun have én plads i køen pr. SPORTI profil, og der vil typisk være en grænse for hvor mange tilmeldinger man kan lave pr. nummer i køen. Når man gennemfører sin betaling for tilmelding/tilmeldingerne, mister man sin plads i køen. Det er altså vigtigt at samle alle sine mulige tilmeldinger på samme betaling. Skal man lave flere tilmeldinger må man trække et nyt nummer i køen.

Det går ikke hurtigere at opdatere siden i din browser.