Klaufi

Klaufi er en lokalklub, hvis medlemmers interesse samler sig om den islandske hest og den specielle charme, der ligger i samværet med de små og lodne karakterfaste heste, der ud over de gængse gangarter også kan gå tølt og pas! (saxet fra en gammel beskrivelse af klubben).

Klaufi blev startet i februar 1975 efter et møde afholdt i Dyrehaven. Klaufi betyder klodrian og udtales Kløyvi. I oktober 1975 udkom første nummer af vores klubblad "Flugskeid" og i marts 1976 afholdt vi det første stævne med et startgebyr på 4 kr.

De første mange år brugte vi Duehusets parkeringsplads (på Dyrehavegård) som ridebane. Først i 1980 fik vi vores store ridebaneanlæg på Dyrehavegårds jorder ud til Hjortekærsvej.

Mange af Klaufi's aktiviteter tager udgangspunkt i vores ovalbane. Her gør vi os dygtigere gennem undervisning med en række forskellige undervidere. Vi træner vores islandske heste på banen, græsser dem på arealerne omkring banen og hygger os med en god snak med hinanden på bænkene ved banen.

Vi nyder nærheden til Dyrehaven - og føler os priviligeret over at kunne ride i den smukke skov, der tilbyder meget varieret rideterræn og tilmed en farverig og omfattende flok hjorte.

Indmeldelse

Afholdte arrangementer på SPORTI:

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.