Teitur: Klikkertræning

15. - 18. oktober 2023

Kursus i target og klikkertræning med Line Hummel fra Hestekræfter.

Klikker-træner du din hest, kan du træne meget præcist og effektivt.

Du kan få et redskab, som kan være behjælpelig i udviklingen af din hests træning og bevægelse. Har du et target, kan træningen føles som leg for dig og hesten og der opstår meget mere fri bevægelse.

Du kan bruge klikker-træning i alle mulige henseender, både når vi miljøtræner, springer, løsspringer og i dressuren. Klikker-træning giver meget mere vågne og aktive heste, der forsøger at løse opgaver og byder ind med meget mere i jeres daglige træning.

Klikker- og target-træning giver nyt krydderi til jeres relation og du kan bruge det på tidspunkter hvor du løber tør for ideer til jeres udvikling.

På kurset bliver det muligt at møde op med din egen hest og få undervisning i klikkertræning. Du og din hest kan være helt ny og uerfaren og i kan være med, hvis i allerede har arbejdet med klikker-træning men har brug for at få rettet op på evt. problemer ved dette. Jo flere niveauer vi er, jo mere får vi alle ud af kurset.

Dagens starter med en velkomst og kort intro til mit hestesyn og APPEALmethod, hvor klikkertræning og target er en del af.

Tre heste og ryttere vil blive undervist en halv time hver.

Frokostpause.

Tre nye ryttere bliver undervist en halv time til hver.

Spørgerunde og afslutning.

Vil du vide mere om Line Hummel, kan du læse her: https://www.facebook.com/APPEALmethod eller https://hestekraefter.com/

Tidspunkt: søndag d. 15/10 kl. 10-14

Pris: 365 kr ekskl. Sporti administrationsgebyr.

Du kan gratis møde op som tilskuer.  

Sted: Stald Lysholm, Frieslandsvej 71, 2791 Dragør

 Vi glæder os til en spændende dag!

Arrangørens kontaktinfo

Teitur Amager



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Stald Lysholm
Frieslandsvej 71
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil