Teitur

Hvad er Teitur.
Teitur er en lokalklub under Dansk Islandshesteforening. Klubben blev dannet i 2000 med det formål at øge kendskabet til den islandske hest i hovedstadsområdet - særlig på Amager, men alle er velkomne. Desuden er vi kåret til Årets Klub i DI 2018.

Hvem er medlem af Teitur?
Medlemsskaren i Teitur spænder vidt fra unge til gamle, og alle med forskellige interesser i forhold til vores Islandske heste. Vi har medlemmer fra 10 til over 70 år og alle er aktive med deres heste på hver sin måde. Nogle nyder skønne ture ved skov og strand, andre kan lide udfordringen i at deltage i stævner – her er plads til det hele.

Aktiviteter.
Foreningen prioriterer både sportslige og sociale aktiviteter. Undervisning med lokale og udefra kommende instruktører samt foredrag udgør en stor del af klubbens aktiviteter. Vi hygger os også med fælles ture, hvor vi har hele 60 km ridestier og skov, til vores rådighed. 

Teitur betyder i øvrigt “de lystige” på islandsk, og vi gør, hvad vi kan for at leve op til dette. 

Opstaldning af din Islænder.
På Amager er der rig mulighed for at få opstaldet din Islandske hest. Da Amager er det sted i Danmark, hvor der er flest heste pr. indbygger er udbuddet stort. Ønsker du, at din islænder skal stå ude hele året, er der flere løsdrifter tæt ved Kongelunds-skoven, nogle tilbyder luftige folde lige ud til vandet. Du kan også få din hest opstaldet, hvor der er boks med fuld- eller selvpasningsordning. Her er mulighed for ridehus, flere udendørsbaner, Kongelundsskoven og Amager Fælled.

Priserne på Amager er rimelige, da der er mange om buddet, og der er gode trans-portmuligheder til de fleste steder.

Bliv medlem af Teitur.

Få medindflydelse på klubbens ativiteter som medlem af klubben. Et års aktivt medlemsskab koster kun kr. 200,-. Et passivt medlemskab koster kr. 100,-, og et familie-medlemskab koster kr. 250,-. Aktive medlemmer har ret til at deltage i klubbens arrangementer, samt andre klubbers arrangementer, hvor Teiturmedlemmer er inviterede.

Hvis du tilmelder dig efter 1. oktober betales kun halvt kontingent for resten af året.

Du kan melde dig ind i Teitur og tilmelde dig Teiturs arrangementer på disse sider, og så kan du også følge med i klubbens aktiviteter på klubbens Facebook, Teitur Amager

 

Indmeldelse

Kommende arrangementer på SPORTI:

Afholdte arrangementer på SPORTI:

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.