Teitur: Klubdag

Lørdag den 18. juni 2022

Teitur Amager inviterer til Klubmesterskab i Øltølt.

Festlighederne foregår den 18/6 2022.

Junior klassen 10:30-11:00.
Øltølt klassen 11:00 - ca. 14:30.

Sted: Tømmerupvej 253, 2791 Dragør.

Det koster 50kr ekskl. SPORTI administrationsgebyr for medlemmer at deltage. Fordi der sidste år var stor efterspørgsel på deltagerpladserne, er det i år kun for medlemmer. Så er du ikke meldt ind i klubben endnu, så skynd dig at få det gjort, så du kan være med til at lave lidt ballade.

I år stiller vi med 2 klasser for medlemmer af Teitur:

  • Junior klassen 0-17 år hvor trækker er tilladt og øllen er valgfri - Vi har andet end øl vi kan byde på til ungerne. Så er du mor, mormor tante eller andet til en lille hesteglad unge, så kom og leg med.

I Junior klassen vil der være rosetter til alle deltagere store som små.

  • Øltølt for de voksne ryttere. Her er der øl i koppen og valgfri gangart. Som noget nyt indfører vi på denne klasse, en bonus på -10 fratrukne sekunder, til dem der drikker en øl og skåler festlighederne ind med os dommere inden løbet. Så er vi helt sikkert mere ædru og seriøse når vi aflæser målebægret i år.

Reglerne for Øltølt:
* Du kan deltage i Øltølt konkurrencen uanset dit niveau
* Alle gangarter er tilladt
* Det gælder om at have mest øl tilbage i glasset og score bedste tid fra start og til glasset er afleveret til en dommer ved startlinjen. - Ja man skal ride en omgang før glasset afleveres igen!

I Øltølt klassen er der deltager rosetter til alle deltagere og diplom med din tid og ikke spildte milliliter. 1, 2 og 3 pladsen modtager specialrosetter, og annonceres til slut.

Lidt praktisk info:
Der vil være Mesterskabstilbud hos Hesteskoen og er man tørstig er det derind man kan købe en kold sodavand.
Ved banen er det muligt at hygge med lidt kage, kaffe/te og måske en kold is, hvis vejret er hot som sidste år.
Der vil være vand til hestene og plads til at sidde og stå i skyggen ved træerne og kigge og hygge. Har du en hest der synes høj musik, mange mennesker og mindre klapsalver er lidt uhyggelige, så er dette en god mulighed for at arbejde lidt på det.

Vi glæder os til at se jer!

Arrangørens kontaktinfo

Teitur Amager



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Paaskegården
Tømmerupvej 253
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil