Ullerup Open

Søndag den 5. juni 2016

Vi holder traditionen tro atter i år Ullerup Open stævne d. 5. juni 2016. Vi starter (indsyning=) indtjek kl . 8.15,  og du skal huske hestens pas og tro & love erklæring, som kan findes på Teiturs hjemmeside. Vi afholder for 2. år i træk stævnet på den nyetablerede ovalbane som Sussie så venligt har stille til rådighed for Teitur. Den ligger på Kalvebodvej 95, 2791 Dragør.

Ullerup Open er et stævne, som alle kan deltage i, både unge og gamle, øvede og uøvede. Igen i år har vi fået FEIF dommer Jens Krarup til at komme og dømme de forskellige klasser. Jens vil speake mens rytterne er på banen, således at man får direkte feedback mens man rider, og således at tilskuerne også kan følge med.

Der vil være følgende klasser:

T8 = valgfri tempo tölt på begge volter, der afvikles på speakers kommando, max 3 ryttere på banen. Man vælger volte ved tilmelding.

T5 = langsom tölt på den ene volte, vende volte og derefter tölt med øgninger på langsiden. Dette afvikles på speakers kommando, max 3 ryttere på banen. Man vælger volte ved tilmelding.


Tregang = du skal vise 3 valgfrie gangarter. Du skal ved tilmelding krydse af hvilke gangarter du vil vise. Der vil være flere ryttere på banen.

4.5 =  4 gangarter vises i langsom til middel tempo i følgende rækkefølge tölt, trav, skridt og galop. Der afvikles på speakers kommando. Max 3 ryttere på banen ad gangen. Man vælger volte ved tilmelding.

Ullerup Special = I valgfrit tempo skal man vise 3 opgavedele. Det kan være tre af de fire gangarter; skridt, trav, galop eller tölt eller pas. Man kan også vælge at ride forskellige tølt-opgaver, f.eks. lave øgninger på langsiden, ride for løse tøjler. Hver opgavedel rides en hel runde på nær skridt, som kun rides en halv. Man starter på midten af selvvalgt kortside. Man oplyser ved tilmelding, hvad man vil vise. Max én rytter på banen, og man laver selv sit program. Husk at når der rides alene på banen skal man hilse på dommeren både ved start og slut af programmet.

4.4 =  Der vises medio tempo skridt og valgfrit tempo tölt. Herefter vises overgang fra skridt til tölt og fra tölt til skridt. Denne øvelse vises individuelt. Der vendes volte og der vises langsom til medium tempo trav og langsom til medium tempo galop. Herefter vises overgang fra skridt til galop og fra galop til skridt. Denne øvelse vises individuelt. Alle øvelser vises på speakers kommando. Max 3 ryttere på banen ad gangen. Man vælger volte ved tilmelding.

Der vil ikke blive redet finaler, men der oprangeres både for juniorer/unge og for seniorer, men man rider sammen i klasserne, hvor der er flere på banen. Oprangering vil ske umiddelbart efter hver klasse er afsluttet, men præmieuddeling til de oprangerede heste.

Man må på samme hest max stille op i én tölt klasse og én gangartsklasse. Stævnet afholdes efter tillempede FIPO regler. Det er tilladt at ride uden sko på hesten, uden sadel og bidløst. Det er også tilladt at to forskellige ryttere rider samme hest i to forskellige klasser. Derimod er det ikke tilladt at ride med stangeffekt på biddet eller med bid der i følge FIPO reglerne er forbudte bid. Dette kan ses på Dansk Islandsheste forenings(DI) hjemme side.

Der vil være mulighed for fold, som er etablerede når du kommer, og begrænset mulighed for boks, som fortrinsvis er reserveret til hingste.

Der vil igen i år være mulighed for at købe mad og drikke i ”Foderkrybben”. Overskuddet af salget går ubeskåret til klubkassen.

Der er parkering, kun for trailere, langs Kalvebodvej overfor ovalbanen.

Indtjek forgår på ridebanen fra kl. 8.15 til kl. 8.45.

Kl. 9.00 vil der være rytter møde og kl. 9.15 til 9.45 vil Jens Krarup forklare lidt om reglerne for bedømmelserne.  Kl. 10.15 starter klasserne.

Startlister med heats sættes på Teiturs hjemmeside og på facebookgruppen Teitur senest aftenen før stævnet. De vil også annonceres på pladsen.

Pris éngangs gebyr pr. deltager er 215 kr. samt 75 kr. for fold og 150 for box. Der vil være hjælpeopgaver til alle ryttere, hvor ønsker udtrykt ved tilmelding, vil tilgodeses.

Vi glæder os til at se rigtig mange glade ryttere og husk hestepas samt tro- & love-erklæring, som kan findes på Teiturs hjemmeside under denne aktivitet. Din hest skal være vaccineret ifølge DI´s vaccinationsregler, som kan finde på DI´s hjemmeside.Der vil være åben for tilmelding en uge før for Teitur medlemmer. Her efter åbnes tilmelding for alle.

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Kalvebodvej 9
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil