Teitur: Foredrag m. Hanne Friberg

Onsdag den 8. november 2023

Opdag hestens naturlige asymmetri onsdag d. 8 november kl. 19.

Alle heste er naturlige symmetriske. Ligesom dig er din hest naturligt højre- eller venstre-håndet. Hestens naturlige asymmetri forklarer, hvorfor du oplever, at din hest hænger på longelinen på den ene volte, og løber ind mod dig på den anden volte.

Lærer du hvordan du kan afkode din hests naturlige asymmetri er det en stor hjælp for din hest, og for dig.
Både i longeringe, jordarbejde og i ridning,

Kom og være med til en teoriaften om hestens naturlige asymmetri med Hanne Friberg.

Vi starter kl. 19 og tager 2 x 45 min hvor spørgsmål kan stille undervejs.

Om Hanne Friberg // Hestevisdom:
Hanne Friberg, 54 år. Certificerede Straightness Training Instruktør og Evaluator.

Hanne Friberg elsker og brænder for heste og hestevelfærd. Hun har redet det meste af sit liv og har siden 2017 specialiseret sig i Straightness Training sammen med sin spanke hest Bucéfalo. Bucéfalo er PRE (Pura Raza Español) Han er i dag 14 år. Hanne købte ham i Spanien da han var 5 år og kun lige sadelvant. Sammen har de taget rejsen fra traditionel dressur til den akademiske dressur som Straightness Training er en del af.

Da Hanne fandt frem til Straightness Training var hun var ikke et sekund i tvivl om, at denne træningsform var i overensstemmelse med sine egne overbevisninger om hesteforståelse og træningsmetoder. “Jeg har altid undret mig over hvorfor man skal være stærk i sine arme for at ride, når man rider med en tøjle i hånden, som fører lige til bidet i hestens følsomme mund. Jeg har nu forstået hvorfor, og derfor behøver jeg det heldigvis ikke mere, til gengæld arbejder jeg kontinuerligt på at blive mere og mere fintfølende i mit sæde, mine hænder og min krop for at forbedre min kommunikation med min hest”.

Du kan læse mere om Hanne Friberg, Bucéfalo og Straightness Training her: https://hestevisdom.dk

VIL DU GØRE DIN HEST SUND, SMIDIG, STÆRK OG GLAD?

Min undervisning bygger på tankerne, holdningerne og øvelserne i Straightness Training. Straightness Training er pilates for din hest. Derfor er der fuld fokus på hestens sundhed, styrke og smidighed. Målet er et sundt samarbejde mellem dig og din hest, og en sund hest som gør det muligt for jer at opnå bedre resultater i lige den ride-disciplin du holder mest af.

Pris:
75kr for Teitur medlemmer.
150kr for ikke medlemmer.
Deltagerprisen er ekskl. SPORTI administrationsgebyr
Prisen er inkl. kaffe/te og kage.

Arrangørens kontaktinfo

Teitur Amager



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Hollænderhallen - Mødelokale 3
Halvej 1
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil