Teitur: Agility med Nanna Svane Theisen

Søndag den 6. juni 2021

Vi er så heldige at vi har mulighed for at få Nanna Svane Theisen ud med sin agilitybane den 6. juni.

Arrangementet vil foregå på ridebanen hos Stald Prahl, og vil starte med et kvarters oplæg omkring hestens læring og reaktionsmønster. Herefter følger 1 time og 15 min på aktivitetsbanen. Der vil maks. være 4 ekvipager på banen ad gangen. Tidsplan kommer, når tilmeldingerne er på plads.

Aktiviteterne på banen vil lægge vægt på ro, nærvær, kommunikation, tillid og villighed. Du vil blive guidet i hvordan du gennem netop disse egenskaber, kan indbyde til leg og aktivering på og med bl.a. plateauer, vipper og bolde. En del af dagens aktiviteter vil også lægge særlig vægt på miljøtræning med f.eks. presenninger, paraplyer og plastik, hvor du lærer hvordan du hjælper din hest bedst muligt, og viser den vejen.

Om Nanna:
Nanna har en hestekundskabsskole i Dragør, hvor hun lærer børn og begyndere at ride og omgås heste. Hun hjælper ængstelige heste og ejere med at finde gensidig tillid og rideglæden igen.

Hun har beskæftiget sig intenst med træning af og samvær med heste samt opbyggelige bevægelsesmønstre for hest og rytter de seneste 10 år.

Hun arbejder med ryttere om ridning og håndtering af heste for lette signaler – den ”magiske” forbindelse. Både hest og rytter skal synes at samarbejdet og læringen er sjov.

Du kan læse mere om Nanna og hendes arbejde på hjemmesiden www.heste-theisen.dk eller Facebook-siden: Heste-Theisen.

Prisen for arrangementet er: 260 kr. ekskl. Sporti gebyr.

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

Stald Prahl
Tømmerupvej 261
2791 Dragør
Danmark Vis på kort Navigér hertil