Teitur: Islandshestens Dag

Søndag den 25. september 2011

Indbydelse til Islandshestens Dag

Kære Teitur-medlemmer,

Islandshestens Dag er i år søndag den 25. september. Dagen afholdes overalt i hele Danmark og vi skal selvfølgelig også have en rigtig dejlig dag i vores klub Teitur.

Vi har igen i år valgt at afholde arrangementet på Naturcenter Vestamager. Vi vil gerne vise hvor dejlige vores isheste er og håber derfor, at I alle har lyst til at deltage og få en hyggelig dag.

I år vil vi vise publikum Islandshestens forskellige gangarter, kvadrille-ridning, hvis vi kan samle et hold på 8-10 ryttere, måske cirkustricks samt naturligvis øl-tølt.

Frederiksens Isheste vil deltage med ponyridning for børn og man kan købe frokost, varm kaffe mv. ved Traktørstedet.

Som vi gjorde sidste år, vil vi forsøge at vise vores heste parvis i samme farver og på den måde flot vise alsidigheden af farverne hos vores heste.

Vi håber, at så mange af jer som muligt vil støtte op om arrangementet og deltage i aktiviteterne på dagen.

Alle er yderst velkomne med sin hest - også selvom man ikke kan/vil deltage i nogle af disciplinerne – så kommer man bare og ser godt ud.

Ligeledes har vi brug for en del hjælpere med eller uden hest, så alle der har lyst til at give en hånd med, er naturligvis meget velkomne.

Tilmelding foregår vi Sporti, hvor I går ind og vælger hvad I ønsker at deltage i. Tilmelding til kvadrillehold skal ligeledes ske til Anette på email: anettesainis@stofanet.dk senest den 1. september 2011, så vi kan nå at øve os.

Yderligere information vedrørende det praktiske kommer senere.

Arrangørens kontaktinfo

Teitur



Se arrangørklubben på SPORTI

Teitur

Mødested/startsted

2770 Kastrup
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Mødested oplyses senere via email.