Skeifa udbyder foredrag med Mette Thinggaard

Onsdag den 22. november 2023

Skeifa udbyder foredrag med Mette Thinggaard –  ”Den smidige ridehest”
– en forsættelse for sidste års foredrag.

Sidste år mødte mange interesseret op, og derfor tilbyder vi nu et nyt foredrag, hvor Mette dykkere endnu dybere ned.

"Den smidige ridehest” er foredraget for dig, der er nysgerrig på hestens medfødte asymmetri, og gerne vil vide mere om, hvilken betydning disse dimensioner har for hestens som atlet. Det er nemlig ikke kun hestens krop, der påvirkes af den medfødte asymmetri - det er i høj grad også dens gangarter, og træningsglæde. Vi dykker ned i, hvordan du kan bruge denne viden til at forbedre takt, stabilitet og renhed i gangarterne, og taler om, hvorfor det er vigtigt at træne ligeudretning, balance, koordinering og kropsbevidsthed for at holde din hest sund, glad og motiveret i træningen.

Vi ser desuden på nogle øvelser, som du med fordel kan bruge – fra jorden eller fra sadlen – til at styrke og udruste din hest til en lang og positiv ridekarriere; fri for taktfejl, skader og uhensigtsmæssigt slid.

Mette er specialist i hesteadfærd, træning og terapi. Hun driver til dagligt Bæredygtig Bevægelse, hvor hun igennem undervisning, fysisk terapi og biomekanisk træning hjælpere ryttere over det meste af DK med at afhjælpe og forebygge fysiske udfordringer, uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre og adfærdsproblemer hos deres islandske heste. Har du lyst til at vide mere om Mette og hendes arbejde, kan du læse mere på hjemmesiden: www.baeredygtig-bevaegelse.dk.

Tid og sted; onsdag d. 22. november kl. 19.00 til ca. 21.30 i multisalen på Vissenbjerg skole

Pris kr. 110 kr. for medlemmer og 150 kr. for ikke-medlemmer., - tilmelding via Sporti senest d. 19. november kl. 22.00. Minimum deltagerantal 25 personer for gennemførelse

Skeifa er vært med kaffe, te og kage, øl og vand kan købes til en god pris

Vi håber at se mange til en hyggelig og lærerig aften.

Hilsen
Skeifa’s aktivitetsudvalg

Arrangørens kontaktinfo

SkeifaSe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Multisalen på Vissenbjerg Skole
SØndersøvej 14
5492 Vissenbjerg
Danmark Vis på kort Navigér hertil