Danish Roller Cup - 1/2024 Vallensbæk

Lørdag den 4. maj 2024

Kom med til Danish Roller Cup!  

Rulleskøjteløb for både børn og voksne, uanset niveau.

Danish Roller Cup 2024 består af fire rulleskøjteløb, hvor alle kan være med. Dette er tilmeldingen til årets første afdeling i Vallensbæk. De efterfølgende afdelinger er følgende:

Ved hvert arrangement inddeles deltagerne i to aldersgrupper: junior (årgang 2010-2018) og senior (årgang 2009 og ældre). Indenfor aldersgrupperne inddeles i grupper efter hastighed, så du konkurrer mod andre på dit niveau. 

Alle deltagere får en deltagermedalje og mulighed for at vinde præmier.

Dato: Lørdag d. 4. maj 2024
Tid: Fra kl. 10.00 til 18.00. Banen er åben fra kl. 9.00.
Sted: Vallensbæk Idrætscenter, Idræts Allé 2, 2625 Vallensbæk
Tilmelding: Online her på SPORTI senest 1. maj.
Max pladser: 100 rulleskøjteløbere

Pris for tilmelding:

 • Early bird tilmelding senest 6. april
  Inkl. frokostpakke: kr. 240
  Uden frokostpakke: kr. 190
 • Tilmelding senest 27. april
  Inkl. frokostpakke: kr. 290
  Uden frokostpakke: kr. 240
 • Sidste øjeblik tilmelding senest 1. maj
  Uden frokostpakke: kr. 340

Banen i Vallensbæk
I Vallensbæk skal vi køre på en symetrisk asfaltbane, der er 400 meter lang pr. omgang. Banen er også fin at køre på, selv om det er vådt vejr. Der vil være minimum 3 distancer i Vallensbæk for alle deltagere. Afhængigt af deltagerantallet afvikles indledende heats, semifinaler og finaler, hvilket betyder at nogle distancer skal køres flere gange.

Om Danish Roller Cup
Danish Roller Cup består af fire banerulleskøjtestævner fordelt på velegnet anlæg i hele Danmark. Du kan frit vælge om du vil deltage i en eller flere af afdelingerne.
Ved hvert arrangement får du en placering for dagen, men du tager også cup-point med dig hjem. Det betyder, at der både kåres en vinder på dagen, men også en samlet vinder af cuppen, når alle fire afdelinger er gennemført!
Læs mere om cuppen på hjemmesiden danishrollercup.dk

Praktisk info
Sammen med tilmeldingen kan du vælge at købe en frokostpakke med sandwich, juice og snacks. Du kan vælge mellem kyllingsandwich eller vegansk sandwich. Det er muligt at tilkøbe ekstra frokostpakker til kr. 75 pr. stk.
Ved tilmelding efter 27. april kan der ikke bestilles frokostpakker.
Der er adgang til toiletter og vand, men der vil ikke være salg af mad og drikke.

Frivillige hjælpere
Der er brug for hjælpere til arrangementerne. Hvis du selv, eller nogen der kommer sammen med dig, har lyst til at påtage sig en opgave, så sæt kryds i tilmeldingen ved "Hjælper". Så tager vi kontakt til dig.

Din sikkerhed
For din egen sikkerheds skyld er det et krav at du bærer en hjelm (cykelhjelm) så længe du har rulleskøjter på. Alle deltager på eget ansvar.

Vejrudsigten
Vi håber på en dejlig tør og solrig dag, men hvis det er vådt eller bliver regnvejr, gennemfører vi arrangementet alligevel, da asfalten også i regnvejr er fin at køre på.

Kontakt!
Vil du hjælpe til på dagen, eller har du spørgsmål til arrangementet, så tøv ikke med at skrive til os på info@danishrollercup.dk

Arrangørens kontaktinfo

Danish Roller Cup


Mødested/startsted

Vallensbæk Idrætscenter
Idræt Allé 2
2625 Vallensbæk
Danmark Vis på kort Navigér hertil