DHE-Træf - Deltager tilmelding

29. juli - 4. august 2024

Viden, fællesskab og hestevelfærd i et trygt konkurrencemiljø.

Vi bygger en hesteby!!

Fuld af aktiviteter fra mandag og stævne fra torsdag til lørdag – og DU skal selvfølgelig med!

Der er plads til både store og små, og endda en ”Far-Pakke” hvis det skal være en familietur med ungerne ;-)

DHE Træf er Danmarks mest unikke heste arrangement. Her mødes mennesker og heste i naturen til en uge med fællesskab, vidensdeling, undervisning, foredrag og workshops og ugen afsluttes med stævne aktivitet og en festlig Inspirations Aften hvor tilskuerne forkæles med flotte og lærerige indslag!

Ugen starter med tre hyggelige træningsdage, fra mandag til onsdag – her udbydes undervisning med forskellige relevante og professionelle instruktører (find dem på hjemmesiden), så du kan træne til stævnet og du kan blive inspireret af andres undervisning. Om aftenen afholdes spændende og relevante foredrag og demoer med dygtige og velvalgte fagpersoner og trænere. Dem kan du tilmelde her og du kan anbefale alle du kender at tilmelde sig i den separate begivenhed- der er nemlig plads til rigtig mange ;-)

Alle demoer som foregår på pladsen om eftermiddagen og hele lørdag er inkludreet i dit deltager gebyr – det er kun de separate Hovedforedrag som tilkøbes yderligere.

Torsdag- fredag og Lørdag afholdes selve stævnet – her kan du og din pony eller hest deltage i Dressur, BBH Spring, jordarbejde, Løsarbejde, Cordeo klasser, Agility og Mountain Trail og meget mere. OG du deltager selvfølgelig i valgfrit udstyr som passer til din hest og dig!

Fredag og Lørdag vil der i pladsens udstiller område være indendørs udstillere med faglig relevans, udstyr til dig og din hest, forskellige behandlere, trænere mv.

Som en del af udstiller området kan der opleves fortløbende demoer både fredag eftermiddag og hele lørdag- dette er inklusiv i din tilmelding og inklusiv i entre billetten for gæster som betaler dagsentre i døren. Demo programmet vil inkludere fagrelevante workshops med træning, behandling, fodring, udstyr, ryttertræning mv.

Lørdag aften kulminerer DHE Træf 2024 med vores velkendte ”Inspirations aften”, som er afslutningen på en fantastisk uge! Ca 2 timer med forskellige indlæg med underholdning og faglig relevans til fryd for øjet, hjernen og den gode fornemmelse i kroppen!! Dette er inklusiv i din tilmelding som deltager, og gæster udefra kan købe adgang separat eller i entreen på dagen.

Efter Inspirationsaftenen mødes vi alle til bål og festlig hygge og overnatter til søndag, hvor der vil være fælles morgenmad kl. 8, herefter 2 timers fælles oprydning for alle, og så hjemrejse fra kl 11.00

Klasser og forplejning skal tilmeldes i separate tilmeldinger, pris pr klasse 75 kr. Klassetilmelding: Tilmeld dig her. Forplejning kommer op senest 01.06 – alle tilmeldte deltagere får direkte besked i email.

Ugens Foredrag samt inspirationsaften kan tilkøbes ekstra billetter for gæster udefra i de særskilte events her på sporti. Søg på DHE træf.

Du finder dem ved at søge på DHE Træf her på sporti

Arrangørens kontaktinfo

Foreningen for DHE-Træf


Mødested/startsted

Søholmvejen 1
8961 Allingåbro
Danmark Vis på kort Navigér hertil