Litur: Kratluskerstævne

Lørdag den 15. juni 2024

27 tilmeldte

Et kratluskerstævne er et uhøjtideligt stævne der ikke kræver rytterlicens. Det foregår i skoven hvor dommerne, de såkaldte kratluskere, sidder klar til at bedømme skridt, trav, tölt og en valgfri gangart. Ruten er markeret med små flag og det er ikke umuligt, at den ligger vejen forbi nogle små spring som også indgår som opgavedel. Dommerne er erfarne islænderfolk med mangeårigt kendskab til gangarterne. Ruten vil være på 7 – 8 km og en stor del af turen vil foregå i skridt da der er mange besøgende i skoven, der selvfølgelig skal tages hensyn til, - tiden er i øvrigt ikke en faktor i stævnet.

Det er muligt at tilmelde sig en individuel klasse eller en klasse for hold. Er er flere juniorer (max 16 år) der tilmelder sig, vil vi også lave en junior klasse. Hvis der er juniorer der rider på hold med seniorer, bedømmes hele holdet som seniorer. Holdene sendes afsted med ca 5 min mellemrum og der kan godt opstå lidt ventetid ved de forskellige opgaver, da man rider i forskelligt tempo. Oplys ved tilmelding hvem du rider sammen med.

Der vil ikke være mulighed for at købe mad eller drikke, så vi opfordrer til at I medbringer madpakke, - så vil Litur sørge for kaffe og kage.

Da vi denne gang starter og slutter på den lille parkeringsplads på Staurbyvej, vil der heller ikke være toilet, - men det er der 200 m længere nede af vejen, - og ruten går helt sikkert forbi.

  • Pladsen er bemandet fra kl 9
  • Ryttermøde kl 9.30
  • Første start kl 10
  • Forventet præmieoverrækkelse kl 13.30
  • Sted: Staurby Skov, lille parkeringsplads lige efter planteskolen
  • Pris: 200, - for Litur medlemmer og 300,- for andre klubber
  • Stævnet gennemføres ikke ved under 16 tilmeldte
  • Det er ikke muligt med stævnefolde da vi jo er i skoven.
Arrangørens kontaktinfo

Islænderklubben LiturSe arrangørklubberne på SPORTI

LAXI Islandshesteklub
Litur
Skeifa Fyns Islandshesteklub
Saga Svendborg

Mødested/startsted

Lille parkeringsplads
Staurbyskovvej 3
5500 Middelfart
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: I skoven til højre efter planteskolen Staurbyskov Havecenter