SKEIFA: Weekendtur på Riderute Sydfyn

18. - 19. august 2012

KUN FOR SKEIFA-MEDLEMMER

Skeifa arrangerer igen i år fællestur for klubbens medlemmer. Sidste år gik turen til Helnæs, mens vi i år planlægger en tur på noget af den 75 km lange Riderute Sydfyn.

Ruten: Planen er at mødes lørdag kl. 10.00 på Holstenhuus, hvor vi også overnatter. Lørdag rider vi til Svanninge bjerge mv. og søndag en tur omkring Brændegård Sø.

Adressen til Holstenhuus er: Holstenshuus Gods, Slotsalleen 9, 5600 Faaborg.

Pris:

  • Holstenhuus, overnatning for rytter og hest: 120 kr.
  • Ridekort: 2 * 70 kr. = 140 kr.
  • Forplejning på hele turen: 220 kr.

Samlet pris: 480 kr.

Alt evt. overskud tilfalder Skeifa

Antal: min. 15 personer og max. 30 personer

Tilmelding via Sporti: d. 20. juli til d. 10. aug.

Medbring selv: hegnspæle, tråd og strøm, samt vandspand og evt. foder til din hest. Holstenhuus sætter en fårefold ved avlsgården til rådighed.

Telt eller campingsvogn til dig selv. Tallerken, bestik, kop/glas, samt drikkelse til hele turen. Gerne en kage, så vi har noget til kaffen.

Overnatning på teltplads, som enten vil være på en høstet mark eller oppe ved skoven / klatrebanen, hvor der er et toilet. NB: der er ikke mulighed for strøm, så husk stearinlysene.

Mad: Der købes fælles ind til morgenmad og frokost, men aftensmaden bestilles færdigt udefra fra Helle Grand, som også har lavet mad til ryttermiddagene på Orelund og til FM.

Find flere oplysninger om Riderute Sydfyn på www.riderutesydfyn.dk eller kontakt Rikke Sølvberg på rs@skeifa.dk for spørgsmål.

På festligt gensyn
Skeifa´s bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

SKEIFASe arrangørklubben på SPORTI

Skeifa Fyns Islandshesteklub

Mødested/startsted

Holstenshuus Gods
Slotsalleen 9
5600 Faaborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil